FOTO by Disney

Moda

Snjeguljica u glavnoj ulozi nove Disney kolekcije!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2021.

Djetinjstvo nam je bilo nezamislivo bez ove bajke...

Svi znamo priču o mladoj djevojci, Snjeguljici, koja živi u dvorcu s izuzetno lijepom maćehom i njenim slugama. Njena maćeha je bila čarobnica, odnosno vještica koja je izuzetno patila od taštine i bila je veoma ljubomorna na svoju mlađu pokćerku.

Imala je čarobno zrcalo koje joj je govorilo tko je najljepša žena na svijetu. Naravno, to je uvijek bila ona što joj je i odgovaralo. No nakon što je djevojčica izrasla u prekrasnu djevojku, riječi čarobnog zrcala su se odjednom promijenile.

Maćeha se užasno iznenadila na riječi da više nije ona najljepša, nego da ju je ljepotom nadmašila Snjeguljica.

Svi znamo nastavak priče koji uključuju Snjeguljicu i njezin život sa sedam patuljaka koji su je čuvali od zle maćehe, ali je ipak nisu uspjeli zaštititi od ugriza otrovne jabuke. Ipak, na kraju ju je oživio poljubac princa i živjeli su sretno do kraja života…

Disney je novu kolekciju posvetio upravo njoj i lansirao krasnu kolekciju odjeće i modnih dodataka. Mi smo izdvojili traper jaknu koja je must-have trendi komad, kao i predimenzioniranu denim torbu s motivima ove poznate bajke.

Ova dva noviteta možete spojiti s mnoštvo drugih ležernih odjevnih komada.

Bajka bez koje nam je djetinjstvo bilo nezamislivo...

Nova kolekcija je rezervirana za odrasle ljepotice koje i dalje vjeruju da bajke postoje i ustaju na tome da je u svom životu i dožive…

Tu je i dekica koja će nas grijati u narednim mjesecima kao i mnogo cool stvarčica koje možete pronaći na LINKU!