FOTO by Zara

Moda

SNIŽENJE! 5 prijeko potrebnih stvarčica iz Zare s motivom Tom & Jerryja!

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Za razigrani poslovni ili coolerski casual look!

Crtani likovi koje smo pratili dok smo bili djeca, zadnjih su par godina postali nezaobilazni modni dodaci koje ponosno pokazujemo na svojim odjevnim predmetima.

Tako nas omiljeni high street brendovi svako malo iznenade nekim od trendi komada na kojima simpatično poziraju popularni junaci s malih ekrana.

5 novih stvarčica iz Mohita koje nas pozivaju da ih uvrstimo u ljetnu garderobu

Osim poznatih Disneyevih princeza, mišića Mickeya i mišice Minnie, kuća Warner Bros se također može pohvaliti bezvremenskim herojima koji su nas nasmijavali prije spavanja ili za dobro jutro.

Među njima se ističu spretan i slatki miš Jerry te pomalo zbunjena i proračunata mačka Tom, koji su naša srca osvojili animiranom franšizom kratkih serija.

79,90 kn

Upravo su se oni našli na Zarinim novitetima o kojima smo pisali, no trenutno se nalaze na sniženju i pravi su ulov koji se ne smije propustiti ni pod koju cijenu.

Košulje u crnoj i bijeloj boji, mogu se odlično uklopiti u poslovni look, te mu dodati dozu razigranosti kako bi se razbio klasični business dress code.

119,90 kn

Vrećaste traperice i traper kombinezon u crnoj boji, idealni su za sve one casual kombinacije u kojima osvajamo gradske ulice i ostavljamo dojam coolerice na sve oko nas.

79,90 kn

S obzirom na to da su u ponudi već duže vrijeme, nadamo se kako ćemo stići upecati svoje primjerke u potrebnoj veličini i unijeti simpatične likove u svoju svakodnevicu.

179,90 kn
79,90 kn