FOTO by Instagram @lopud.1483

Putovanja

Smještaj u samostanu iz 15. stoljeća na otoku Lopudu garantira mir i privatnost

Krešimir Šustić 29. srpnja 2022.

Spoj povijesne baštine i urbanog stila

S vremena na vrijeme, svima nama je potrebno odmaknuti se od svakodnevnog života i otići na mirna mjesta u kojima možemo uživati okruženi čistom prirodom kako bi postigli vlastiti mir.

Idealna lokacija za to je otok Lopud koji se smjestio na Jadranskom moru u blizini hrvatske filmske destinacije na svjetskom glasu, povijesnog grada Dubrovnika.

Zemaljski raj za turiste i sve ljubitelje kulturno-povijesne baštine smatra se idealnom oazom za sve one kojima je dosta gradske vreve i svoje ljetovanje žele provesti daleko od kopna.

Kako bi u potpunosti doživjeli draž nekih prošlih vremena i totalno se upustili u otočku priču, predlažemo smještaj u franjevačkom samostanu iz 15. stoljeća, koji je nedavno obnovljen.

Povijesna znamenitost sa starim i kamenim zidovima, uređena je u urbanom stilu koji cjelokupnoj atrakciji daje modern štih kako bi se osjećali kao da smo kod kuće.

Kao posebna atrakcija navodi se umjetnički paviljon smješten u veličanstvenom vrtu koji okružuje samostan, kao i terasa koja pruža magičan pogled na plavo more i nezaboravne zalaske sunca.

View this post on Instagram

#lopud1483

A post shared by Daniele De Luigi (@danieledeluigi75) on

Nazvan LOPUD-1483 , kompleks je mjesto koje potiče zajedništvo, a istovremeno osigurava samoću i tišinu, te budi kreativnost u svima nama svojom nesvakidašnjom energijom

Svoju rezervaciju, kao i više informacija o ovom božanstvenom smještaju možete saznati na službenoj web stranici.