Zabava

Šminkomic – Maska za lice koja skida vaš make up u 10 sekundi

admin 31. ožujka 2022.

Dosta je bilo skidanja šminke nakon izlaska u polumamurnom stanju

Imali ste izlazak za pamćenje i u ranim jutarnjim satima samo vas izlazak iz taksija i ulazak u stan dijele od prijeko potrebnog sna koji će vas vratiti u život. Jedva ste se popeli stepenicama, otključavate vrata i spremni ste za skok u krevet iz kojeg nećete izlaziti idućih dvanaest sati. 

No, prije no što utonete u zemlju snova čeka vas najgora noćna mora svakog izlaska – skidanje šminke! Iako skidanje šminke traje svega tri, četiri minute, u stanju u kojem se vi nalazite i to je previše. Ne zamjeramo ni situacijama kada ste slučajno zaspali dok ste uklanjali puder, maskaru ili ruž.

Upravo smo pronašli jedan proizvod koji bi mnogim partijanericama mogao skratiti muke skidanja šminke, a riječ je o japanskom proizvodu Vi-pr Pril A – ili prevedeno na naši “šminkomic“. 

Šminkomic je maska za lice koja pritiskom na gumb i u svega nekoliko minuta posebnom tehnologijom uklanja vaš make up, a radi se o mikrovalovima u obliku čestica koja kruže po vašem licu i uklanjaju sve s vaše kože.

Nadamo se da je i vas zainteresirao Šminkomic i da već razmišljate koliko košta i jel dostavljaju u Hrvatsku, kako bi napokon doživjele scenarij da direktno uđete iz taksija u krevet bez skidanja make up-a. Vjerujemo da se nećete razočarati kada vam kažemo da Vi-pr Pril A poznatiji kao Šminkomic zapravo prvoaprilska šala i da ćete ipak morati sve raditi ručno.

Voljeli bismo kada bi Šminkomic zaživio u bilo kojoj varijanti i bilo kojeg imena jer mislimo da bi u vrlo kratkom vremenu postao hit. Do tada se nadamo, a vama sretan prvi April!