FOTO by 7shopai

Zabava

Smetaju vam masni prsti dok grickate čips? Uz ove štitnike, garantirano će ostati čisti

Krešimir Šustić 18. rujna 2023.

Nema više neugodnog lizanja, već samo elegancija jedenja.

Što s tiče okusa hrane i grickalica, u životu možemo razlikovati dvije vrste ljudi po tom pitanju, one koji su opsjednuti slatkim i one koji pate za slanim okusima.

Za popularnim “junk foodom” poludio je cijeli svijet i jednostavno si nekada ne možemo pomoći kada dođemo u napast da sami pojedemo veliko pakiranje čokolade ili paket čipsa s okusom paprike.

15 filmova o serijskim ubojicama zbog kojih ćete posumnjati u ljude koje poznajete

No osim što su božanstvenog okusa i uživamo grickajući ih uz omiljenu seriju na Netflixu ili uz kapljicu alkohola, pronašli smo veliku manu tim veličanstvenim slanim delicijama.

Dok ih vadimo iz šuškavih vrećica ili posuda iz kojih nas promatraju i zovu da ih probamo, prsti nam se zamaste uljem u kojem su pečeni, ali i pokupe sitne čestice popularne “čipsove prašine”.

To je jedan od najiritantnijih trenutaka jer većina krene s lizanjem prstiju, što uistinu zna biti odbojno i nehigijenski, pogotovo kada se nalazimo u društvu s više ljudi.

Kako bi zaustavili takve situacije, ali i sami sebe odriješili slanih muka, pronašli smo proizvod koji nam omogućuje da prsti svakim zaronom budu čisti i da konačno uživamo u omiljenom okusu čipsa.

Radi se o silikonskim štitnicima koji se s lakoćom navlače i pružaju nam osjećaj čistog i elegantnog jedenja omiljene hrane, a najbolje od svega je da su perivi u perilici posuđa.

Dolaze po tri u paketu, a web shop nudi se nekoliko modela u različitim i šarenim bojama.

Također su dobra alternativa prilikom čišćenja luka, koji ostavlja mirise na našim prstima i na ostalim namirnicama.

Ako i vi trebate ovo inovativno rješenje, isto naručite putem LINKA.