FOTO by Instagram @style_extravaganza / @juliana_nails_hrvatska / @monmayernails

Make-up

Smeđi nokti – stylish manikura koju možete rekreirati kod kuće!

Viktoria Mikulić 04. listopada 2022.

Ovi šarmantni primjerci mame nas da kupimo nekoliko tonova smeđe boje i svaki tjedan svoje nokte obojimo drugom nijansom…

Što se mene tiče, smeđi nokti su dobrodošli tijekom cijele godine, no ako sagledamo da je riječ o pomalo zagasitoj nijansi, svi bismo se složili da su najtrendi u jesenskim danima. Sada kada je jesen konačno stigla, savršeno je vrijeme da isprobate neke nove i zabavne dizajne.

Juliana Nails – smeđa je najatraktivnija jesenska boja

Neke od najpopularnijih boja su konjak smeđa, camel smeđa, kesten smeđa i boja čokolade kojoj se uvijek iznova vraćamo.

Ukoliko se ne možete odlučiti samo za jednu i najradije biste ih sve isprobali, ova suptilna boja kao stvorena je da svaki nokat obojite drugom nijansom. Smeđa je bogata, profinjena nijansa koja noktima daje onaj skupocjen izgled, čineći time i vaše dlanove malenim remek djelima.

Juliana Nails smeđi nokti

Kada god ste u žurbi i nabrzinu morate nalakirati nokte, sa smeđim tonovima ne možete pogriješiti. Riječ je o manikuri koja će se božanstveno stopiti s našim jesenskim favoritima kao što su bež pletivo, smaragdno zelena vesta, tamno plave traperice, sakoi i samterice.

Srećom, smeđi nokti su toliko popularni da se na Instagramu može pronaći mnoštvo inspirativnih ideja neovisno o tome lakirate ih kod kuće ili se svakog mjeseca za savršenu manikuru otputite kod omiljene nail artistice.

Juliana Nails smeđi nokti

Mnogi od ovih izgleda mogu se lako rekreirati kod kuće! Želite li isprobati mat izgled ili svjetlucave smeđe nokte, ovalne ili kockaste, duge ili kratke, preporučujemo da nabavite sljedeće nijanse trajnih lakova koje će se uklopiti uz svaki oblik i dizajn noktiju:

Juliana Nails smeđi nokti

Na web trgovini Juliana Nails pronašli smo mnoštvo smeđih nijansi i sigurni smo da ćete pronaći svoju miljenicu. Njihovu ponudu gelova i lakova možete pronaći na juliana-nails.hr.

Također, za još više inspiracije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.