FOTO by Instagram @indigo_nails_lab_uk_onlineshop / @beautybychloemayboyce / @vikapolishes

Ljepota

Smaragdno zeleni nokti su naša najdraža jesenska manikura!

Mia Vodopija 10. rujna 2021.

Duboka nijansa zelene u koju ćemo ove godine zaroniti

Za klasične nijanse noktiju postoji vrijeme i mjesto, ali ne tražite dalje od zelenog laka ako tražite moderne manikure.

Odlična stvar kod zelenog laka za nokte je to što možete izabrati toliko različitih nijansi, od bogatih i luksuznih boja poput smaragda do pastelnih i svijetlih poput neona i limete.

Univerzalnost zelene boje odgovara svakoj dužini i obliku nokta, ali i nijansi kože. Zelena manikura je super način da na noktima imate neobičnu manikuru i postanete kreativni s različitim uzorcima.

Osim toga, zelena boja je simbol rasta, prirode i svježine, pa vaši nokti neće izgledati samo sjajno, već također mogu dati suptilnu izjavu o tome kako se osjećate.

Smaragdno zeleni nokti bogate su nijanse koja će privući pažnju na vaše ruke. Smaragdno zelena boja ima drugačije značenje od obične zelene. Ona se često povezuje s bogatstvom, s mirom i spokojem, ali i gramzivošću.

Bez obzira na vašu povezanost s bojom, ne može se poreći da ona čini sjajan izbor za jesenske manikure. Zbog svog luksuznijeg izgleda od svjetlijih nijansi, također će biti dobra opcija u raznim prilikama, od ležernih do svečanih prilika.

Tamnozeleni lak možete nositi i na dugim i na kratkim noktima i isprobati različite završne finishe – mat ili sjajni. Da bi nokti bili u fokusu vašeg izgleda, možete napraviti jedan nokat akcentnim noktom tako što ćete staviti zlatne trakice ili šljokice na njega.

Nadamo se da smo vas inspirirali za novu jesensku tamnu manikuru!