FOTO by Instagram @est.yle / Tommy Hilfiger / Mohito / @wear.juti.eats

Moda

Smaragdno zelena, šumska zelena, boja masline – 10 torbica u IT nijansama!

Daria Lovrić 25. listopada 2023.

10 najljepših modela iz aktualne ponude brendova Zara, Mango, CCC, Reserved, Mohito, Reserved i Tommy Hilfiger

Svake sezone iznova, svoj stil oplemenjujemo IT modnim dodacima. Dok ljeti preferiramo pletene i slamnate torbe, u zimi su aktualni baršunasti modeli, a najesen i u proljeće dominiraju kožni primjerci.

Svaka nova jesen donosi sa sobom nešto posebno i jedinstveno. Još nismo obavili shopping, stoga već s nestrpljenjem iščekujemo priliku da uhvatimo najnovije trendove i obogatimo svoj ormar ovogodišnjim hit modelima torbi.

Zelena je „IT“ boja

Upravo su torbe te koje mogu transformirati običan outfit u nešto posebno i elegantno. Bez obzira na vaš stil, prava torbica može biti onaj ključni element koji će vaš izgled učiniti nezaboravnim.

Istražili smo nove kolekcije popularnih brendova i otkrili pregršt preslatkih modela, međutim posebno se ističe zelena boja, posebice na modnim dodacima.

Zelena se ove jeseni nosi u svim nijansama – od smaragdno zelene, preko šumske, do vodeće maslinasto zelene. Ako ne znate na koji način kombinirati zelenu boju, dobra vijest je da se zelena odlično kombinira s većinom boja.

Odlično će izgledati uz neutralne nijanse poput crne, bijele, sive i bež, zemljane tonove, ali i uz upečatljive vibrantne boje.

U nastavku smo izdvojili 10 najljepših modela iz aktualne ponude brendova Zara, Mango, CCC, Reserved, Mohito, Reserved i Tommy Hilfiger.
Škicnite naš odabir i pronađite svog favorita:

Mohito torbica
Mohito – 35,99 €
Mango torbica
Mango – 49,99 €
Mango – 29,99 €
Mohito – 24,99 €
Mango torbica
Mango – 49,99 €
Zara torbica
Zara – 79.95 €
Tommy Hilfiger – €167
CCC- 59,99 €
Zara – 22.95 €
Tommy Hilfiger – €95