FOTO by Vestron Pictures

Film

Službeno je! Nakon 33 godine Prljavi ples dobiva nastavak koji ne možemo dočekati

Krešimir Šustić 07. kolovoza 2020.

Glavna glumica koja se proslavila ulogom Baby bit će jedna od zvijezda

Moramo priznati da je dosad bilo mnogo dobrih vijesti koje su nam popravile ovu turbulentnu 2020., no saznanje da nam se vraća veliki filmski HIT iz 1987., dodatno nam je uljepšalo ovu godinu.

Ikonični film “Prljavi ples” slovi kao jedan od najomiljenijih filmova svih vremena, a glavni likovi i njihova romansa ubrzavali su rad srca zaluđenim tinejdžericama diljem svijeta.

Vestron Pictures

Direktor Lionsgatea jučer je potvrdio tu vijest, rekavši da će nastavak biti upravo ona vrsta romantičnog, nostalgičnog filma koji su obožavatelji franšize čekali s nestrpljenjem pune 33 godine.

Prvi dio u kojem su glumili Jennifer Grey i Patrick Swayze, bio je ogroman uspjeh sa zarađenih 218 milijuna dolara, a osvojio je i prestižne filmske nagrade Oscar i Zlatni globus za pjesmu “(I’ve had) The time of my life” koja je i dan danas veliki HIT.

I dok je zaplet nastavka trenutačno nejasan, ljudi su oduševljeni viješću otkako je jučer objavljena, te se iskreno nadaju kako će ponovno srušiti rekorde u gledanosti.

Mnogi su izrazili tugu što se Patrick Swayze, koji je preminuo 2009. godine, neće vratiti, no uzbuđeni su jer ćemo imati priliku vidjeti Baby na filmskom platnu nakon dugog niza godina.

U nadi da će čim prije krenuti sa snimanjem, pozdravljamo vas uz scenu posljednjeg, magičnog plesa.