FOTO by Alpaka Ranč

Zabava

Slovenski Alpaka Ranč 1. travnja ponovno otvara svoja vrata!

Viktoria Šafranić 28. ožujka 2022.

Medene alpake spremne su na druženje sa svima nama!

Već smo ranije pisali o slovenskom ranču na kojem se kriju preslatke alpake. Otvoren je 2019. godine i nedugo nakon toga postao je postao jedna od najposjećenijih destinacija naših susjeda, ona za koju se traži ulaznica više. Instagram profili prepuni su fotografija ovih neodoljibih alpaka koje svojim prizorom uveseljavaju sve prisutne.

Ako ste pod stresom ili vam jednostavno treba promjena, zaputite se na jedan dan ili organizirajte vikend-izlet za posjet alpakama, koje se nalaze na nekoliko kilometara od Maribora, u mjestu Poljčane.

Alpake su preko zime odmarale i baš poput nas spavale zimski san, no s prvim proljetnim danima spremne su za duženje sa svima nama.

Alpaka Ranč Slovenija na svom je Instagram profilu najavio otvorenje sezone za 2022. godinu. Uz šarmantnu sliku alpaka, dali su nam sve potrebne informacije:

„Ne, ovo nije prvoaprilska šala. Alpaka Ranč ponovno se otvara za obilaske 1. travnja 2022. i bit ćemo tu s vama do kasne jeseni. Obilasci su individualni i odvijat će se tek nakon PRETHODNE REZERVACIJE, tako da razgled bez rezervacije termina neće biti moguć.”

Gdje možete rezervirati svoj termin?

070 569 897

 facebook/instagram / alpakarcslovenija@gmail.com

Obilazak se odvija u tri dijela i traje od sat i pol do dva sata. Prvi dio (gledanje životinja, hranjenje, neke životinje se mogu staviti i na povodac, fotografiranje, objašnjenje), drugi dio (radionica sapuna od 100% alpake vune, proizvod možete ponijeti kući) i treći dio (catering s hranom i pićem domaćih prozvođača).

Cjenik:

  • Djeca do 4 godine gratis
  • Djeca od 4 do 14 godina 10 €
  • Odrasli 18 €

Alpaka Ranch raduje se vašim posjetima, stoga ne propustite doživjeti ovo nezaboravno iskustvo već s prvim danima travnja.