FOTO by Zara

Moda

Slonić Dumbo na čizmicama i torbici zaslužan za preslatko izdanje vaše male šminkerice!

Antonija Andabak 10. siječnja 2021.

Dugouhi slonić zvijezda Zarinog accessoriesea za najmlađe!

Iako su Mickey i Minnie i dalje na tronu Disneyjevih junaka koji vladaju modnim krajolikom, jedan posebno simpatičan lik osvojio je naša srca iako doduše, stvari koje ćemo u sljedećim taktovima predstaviti, nisu namijenjene velikim šminkericama, već onim najmlađima koje to tek postaju!

Pozdravite slonića Dumba, dugouhe leteće životinjice iz Disneyjeve uspješnice kreirane davne 1941., koji u svom originalnom izdanju služi kao glavna inspiracija Disney motiva na raznim modnim komadima! Jedni od tih komada, lansirani su iz Zarine “butige”, a radi se o čizmicama neopren izgleda s Dumbo printom, te torbi za nošenje preko tijela u obliku slonića Dumba!

Zara čizme slonić Dumbo, 229,90 kn

Čizmice su posebno šarmantne u kombinacijama boja koje vjerno prate one nijanse, karakteristične za slonića s velikim ušima. Tako je potplat lagano neutralne nijanse koja naginje na breskvasti ton, a gornji dio čizme krasi crna boja na kojoj se najbolje ističe ovaj Disneyjev lik! Vaša mališanka lako će obuvati čizmice koje imaju jezičak s prednje i stražnje strane, te patentni zatvarač s unutarnje strane čizmica. Cijena ovih krasotica iznosi 229,90 kn!

Zara čizme slonić Dumbo, 229,90 kn
Zara čizme slonić Dumbo, 229,90 kn

S obzirom na to da znamo da uz cipele uvijek moramo iskombinirati i odgovarajuću torbicu, Zara je osmislila image za one koji žele “malo više”. To više znači torbica u obliku slonića Dumba koja se nosi na jedno rame, a predstavlja životinjicu iz vremena cirkuske karijere, pa Zarinog Dumba krasi crvena kragnica sa žutim kontrastnim detaljem koji se uskladio sa šeširićem u istoj boji. Malo je reći da je kombinacija preslatka, a ako svoju šminkericu želite počastiti upravo takvim lookom, za ovu ćete torbicu izdvojiti 129,90 kn.

Zara torbica slonić Dumbo, 129,90 kn
Zara torbica slonić Dumbo, 129,90 kn
Zara torbica slonić Dumbo, 129,90 kn