Moda

Šljokičasta adidas jakna uz koju ćete biti u centru pozornosti!

admin 22. prosinca 2021.

Za sve koji ovih dana žele svjetlucati!

Samo zato što se u danu susrećete s mnoštvo različitih situacija, ne znači da sve ne možete popratiti famoznim odjevnim kombinacijama. Adidas ženska odjeća dizajnirana je da se osjećate najbolje gdje god vas dan odveo. Unutar njihovog asortimana možete pronaći opremu za svaku aktivnost u svom kalendaru, od ljenčarenja vikendom do žestokih iskoraka u prirodi.

Posljednji dani u godini rezervirani su za svečanije odijevanje i bez obzira što se adidas smatra sportskim brendom, na njihovim policama može se pronaći mnoštvo modnih komada koji nisu namijenjeni samo za odlaske u teretanu i sportske aktivnosti.

Budući da je svaki dan prava prilika da ostavimo onaj wow efekt, eksperimentirajte s ovim šarmantnim adidas kaputom koji će zasjeniti sve u vašoj blizini. Toliko je šik da ga možete nositi uz potpetice ili tenisice, nitko vašu obuću neće ni primijetiti jer će ovaj novitet biti u fokusu. Stvoren je za sve koji obožavaju šljokice i koji se ne boje istaknuti iz mase.

Svaki dio ove adidas x IVY PARK jakne reflektira svjetlo. Djelomično je izrađena od recikliranog sadržaja nastalog iz proizvodnog otpada. Ovaj kaputić sa svjetlucavim šljokicama bit će glavna atrakcija na gradskim ulicama. Iako je ležernog kroja, možete ga vezati u struku i istaknuti siluetu ako ga nosite uz neku fancy haljinu. Tko bi rekao da efekt pepita uzorka i šljokice tako dobro izgledaju zajedno?!

Više detalja o istom saznajte OVDJE!