FOTO by Mango

Moda

Slingbacksice s cvjetnim detaljem u Mango režiji unose profinjenost u svaki korak!

Daria Lovrić 15. ožujka 2023.

Svečana obuća nikad nije izgledala efektnije!

U potrazi za savršenim cipelama koje će se uklopiti u svaki svečani outfit, pružiti mu profinjenost i eleganciju najčešće biramo klasične modele u crnoj ili bež nijansi. Takve modele svaka žena mora i treba imati u svom ormaru, međutim morate se pomiriti s tim da to nije onaj par koji će vas istaknuti u masi.

S druge strane upečatljivi modeli sa šljokicama, apliciranim detaljima i jarkim bojama će mamiti poglede gdje god se pojavite, ali ih ne možete nositi u svim prilikama i kombinirati s baš svim odjevnim komadima koje posjedujete.

Vječna borba je pronaći TAJ model koji će zadovoljiti sve naše kriterije, a mi imamo pobjednika!

Mango cipele sa stiletto potpeticama – ultimativna ženstvenost!

Neodoljivi model slingbacksica u crnoj boji glavna je zvijezda nove Mango kolekcije. Efektne cipele stižu u bezvremenskoj crnoj boji koja važi za najelegantniju boju.

Mango cipele s cvjetnim detaljem
Mango cipele s cvjetnim detaljem

Posebnu čar ovim krasoticama daje atraktivan cvjetni detalj kojeg krase sitni srebrni cirkoni. Elegantan par iz Manga pravi je spoj efektnog dizajna, upečatljivih detalja i profinjenih i jednostavnih linija.

Ove će crne salonke biti vaš vjerni suputnik u nadolazećim svečanim prigodama i večernjim vikend izlascima.

Odlično će izgledati u casual varijantama uz satiniranu ili vezenu košulju, ali i uz svečane duge haljine. Njihova cijena iznosi 59.99 €, a možete ih naručiti putem Mango web trgovine.