FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Slingback balerinke s potpisom Tommy Hilfigera ultimativni su hit za proljetne dane!

Viktoria Šafranić 23. ožujka 2022.

Peachy nijansa je wow!

Prilikom kupnje određenog odjevnog komada odjeće ili obuće, svi bismo mi htjeli da isti zadovoljava sve naše kriterije. Prvenstveno, težimo tome da je ono što nosimo udobno i kvalitetno te da već nakon prvih par nošenja nećemo primijetiti neželjene sitnice.

Također, svi koji prate modu žele da je ono što kupe u skladu s trendovima, kako dizajnom tako i bojama. Nadalje, htjeli bismo da za uloženi novac dobijemo neku vrijednost, jer ipak želimo znati što plaćamo.

Sve navedeno već desetljećima ispunjava američki brend Tommy Hilfiger koji nas iz sezone u sezonu oduševljava originalnim novitetima. U modnom svijetu, ova robna marka ima određeni status, pa se tako i mi, noseći njihove stvarčice, osjećamo posebnije.

Cijene su nešto skuplje, ali kod njih zaista vrijedi ona, plaćaš kvalitetu, ali i ime koje je respektabilno u čitavom svijetu. Za proljetne dane i uz naše vibrantne odjevne kombinacije pronašli smo jedan komad obuće koji nas neće opterećivati, u kojem ćemo moći obavljati sve naše obveze, a koji izgleda veoma stylish.

Riječ je o slingback balerinkama koje dolaze u tri boje, breskvasta, bež i crna. Nama je peachy nijansa definitivno najatraktivnija, no za one koji cijene klasičnu eleganciju, ostale dvije boje također izgledaju veoma profinjeno.

Za sve koji ovog proljeća žele obuću s potpism Tommy Hilfigera, kao i model koji je udoban, praktičan i presladak, slingback balerinke možete pronaći na LINKU po cijeni od €89.90!