FOTO by Instagram @

Iće & piće

Sline nam cure za Philadelphia Cheesecake kockicama s komadićima Oreo keksića!

Viktoria Mikulić 21. veljače 2022.

Kockica po kockica, prazna vrećica...

Od torti, čokolada, kolača, Oreo keksići su nezaobilazan dio gotovo svake poslastice. Mislili smo da smo vidjeli sve varijante i da nas više ništa ne može previše iznenaditi, no desert pod nazivom Philadelphia Cheesecake with Oreo Cube mijenja našu percepciju. A što ide bolje s Oreo keksima od kremastog Philadelphia sira?

Riječ je o kockicama, odnosno malim komadićima cheesecakea veličine zalogaja koji imaju čokoladnu koru Oreo kolačića i na vrhu i na dnu.

Prije nego što krenemo dalje, moramo objaviti lošu vijest da se čini da su Oreo cheesecake kocke za sada dostupne samo u Južnoj Koreji, što nam je slomilo srce, no nadamo se da će uskoro stići i na europsko tržište.

“Omiljeni kolač od sira svih vremena napravljen od glatkog i kremastog Philadelphia krem ​​sira i ukusnih komadića Oreo kolačića”, piše na pakiranju. Komadići su smrznuti, pa se predlaže odmrznuti ih prije nego što se počnu grickati.

Vjerujemo da su toliko ukusne da se uistinu teško zaustaviti samo na jednoj. Čini nam se da bismo odmah pojeli cijelu šaku ovih Oreo Cheesecake kockica, a vi?