FOTO by Instagram @hotelparkhvar / @polabur / @hotelparkhvar

Putovanja

Slikajte se i vi na ovim prekrasnim hvarskim skalinama!

Mia Vodopija 01. srpnja 2022.

Tagirajte prijateljicu s kojom biste ovdje popile koktel!

Ljetno doba je pravo vrijeme za promjenu okoline, zbog čega mnogi odlaze na more. Iako su svi u potrazi za novom skrivenom lokacijom koju još nitko ne posjećuje, ponekad je lijepo vratiti se nečem dobro poznatom. U ovom slučaju, to je magični otok Hvar.

Hvar ima mnogo restorana, barova, kafića i klubova, no nama je za oko zapeo Central Park Club.

Central Park Club smješten je u središtu grada Hvara, samo nekoliko koraka od glavnog trga. Prostrani šareni interijer sa sofama, visokim stropovima i kaminom ima šarm starog svijeta pomiješan s ugodnom i zavodljivom atmosferom.

U jutarnjim satima možete uživati u odličnoj hvarskoj kavi koja se poslužuje sa svježe pečenim kroasanom, možete se opustiti uz hitove od Sinatre, Arete, Raya Charlesa…Iako je okus kave probudio vaša osjetila, besplatan pristup internetu olakšat će vam svakodnevnu provjeru vijesti.

Nakon razgledavanja muzeja i grada te nakon kupanja, sigurno ćete ogladnjeti. U Park Clubu će vam rado poslužiti ručak i marendu. Pažljivo pripremljene i svakodnevno svježe hladne salate i specijaliteti od morske hrane, osvježit će vaš dan.

Terasa Central Park Club-a postala je ‘mjesto susreta’ i ‘mjesto događaja’ u vrućim ljetnim noćima. Koncert uživo, DJ’s i zabave uz funky & jazz & blues & etno zvuk čine Park Club najboljim mjestom za opuštanje, ali i za fotkanje slika za Instagram.

Izaberite bogatu ponudu najboljih hrvatskih i međunarodnih vina, kušajte koktele napravljene s izuzetnom pažnjom. Učinite vaše iskustvo na Hvaru nezaboravnim!

Ako ćete ove godine ići do Hvara, definitivno posjetite ovo posebno mjesto!