FOTO by Netflix

Film

Sleeping Dog – jeste li pogledali novu Netflixovu seriju?

admin 09. kolovoza 2023.

6 epizoda ovog kriminalističkog trilera zakucat će vas u fotelju...

Za sve koji ovih dana imaju viška vremena i pretražuju Netflix u nadi za dobrim sadržajem pronašli smo jednu seriju koja bi vam, barem na jedan dan, trebala zadovoljite sve apetite.

Nije isti žanr, ali ako ste gledali seriju “Dark” onda znate da Nijemci rade odlične misterije, a ova nova koju smo pronašli ispunjava sva očekivanja koje ljubitelji kriminalističkih trilera očekuju.

Netflix serija Sleeping Dog
Foto: Netflix

Novi Netflixov njemački triler “Sleeping Dog” priča je o policajcu Mikeu Atlasu koji je izgubio pamćenje i živi na ulici nakon traumatičnog događaja o kojem mu je teško razmišljati. Atlas biva ponovno uvučen u središte kaosa nakon što čovjek kojeg je strpao u zatvor počini samoubojstvo.

Netflix serija Sleeping Dog
Foto: Netflix

Brat čovjeka koji je počinio samoubojstvo zapali Atlasovu kuću prikolicu i ostavi ga da živi sa spoznajom da je on kriv za samoubojstvo.

To vodi Atlasa na putovanje razmišljanja, ponovnog otkrivanja i iskupljenja. S druge strane, mlada žena po imenu Jule Andergast, koja radi u uredu tužitelja, opterećena je pritiskom nadređenih na poslu i odlučuje se dokazati ponovnim otvaranjem starih rana nakon što joj je dodijeljen upravo slučaj samoubojstva.

Netflix serija Sleeping Dog
Foto: Netflix

Serija je zanimljiva od samog početka gdje se u prvom djelu puno toga događa, a upravo su detalji ti koji gledanje serije čine kaotičnim. Ono što seriju čini još boljom je lik Jule, čiji je lik definitivno najzanimljiviji u čitavoj seriji.

Službeni sinopsis kaže: “Serija Sleeping Dog usredotočena je na slomljenog čovjeka po imenu Mike Atlas. Bivši detektiv koji sada živi na ulici nađe se usred velikog slučaja ubojstva koji ima neugodne sličnosti s njegovim posljednjim slučajem koji uključuje lika po imenu sudac Herres. Atlas ipak nije sam u ovoj borbi, jer se udružuje sa sjajnom zvijezdom Jule Andergast. Ona je sjajni dragulj javnog tužitelja, a Corinna Steck vjeruje da ima ono što je potrebno da nadmaši svoju majku, koja je također bila dio tog odjela. Kako serija napreduje, par otkriva da je ovaj slučaj dublji nego što su ikad mislili da je moguće, što neizbježno dovodi do puno drame i istina koje se otkrivaju tek na samom kraju”.

Nadamo se da ste nakon pogledanog trailera zaključili da ste pronašli seriju uz koju ćete uživati ovu večer.