FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Slavlje u obitelji Elle Dvornik! Velika seka Balie Dee napunila tri godine!

Krešimir Šustić 12. studenoga 2020.

Pridružujemo se čestitkama preslatkoj djevojčici koja je osvojila društvene mreže

Prije točno tri godine, naša najpoznatija blogerica i influencerica Ella Dvornik sa suprugom Charlesom je dobila prvo dijete, preslatku djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee.

Na prvi pogled se vidjelo da je malena princeza čvrstog karaktera i pozitivnog duha, a osvojila nas je na prvu simpatičnim grimasama koje izvodi i cjelokupnom pojavom na fotkama.

Neki od najboljih trenutaka koje je malena proživjela, zabilježeni su na Instagram profilu njezine mame, te su pomogli da osvoji srca vjernih pratitelja diljem Lijepe Naše, a i šire.

S obzirom na to da upravo danas slavi svoj treći rođendan, Ella je objavila fotografije kojima je iskazala bezuvjetnu ljubav između majke i kćeri.

Ponosna mama je u objavi napisala: “Na današnji dan prije tri godine došla je na svijet Bali Dee poznata kao “nema više papat” “piki” “pikulica” “butterfly” i “pljunuti Charles”. Popapala nam je živce i još uvijek nismo nadoknadili san koji nam je oduzela. Ovo su njeni best moments, a danas velika seka slavi veliki treći rođendan. Naša prva ljubav!”.

Balie se može pohvaliti kako je starija sestra, prava zabavljačica, ljubiteljica mode i “fine papice”, ali i djevojčica koja uči čak dva jezika, hrvatski i engleski.

Malenoj želimo sve najbolje i neka nas nastavi zabavljati još dugi niz godina!