FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Slatkoljupci pozor! Stiže nam nova poslastica – Kinder Chocolate sladoled!

Daria Lovrić 05. prosinca 2022.

Jedva čekamo kušati novitet iz Kinder obitelji!

Svaki ljubitelj čokolade u svojoj ladici, polici ili torbici ima zasigurno jedan Kinder proizvod. Još od malih novu naviknuti smo i obožavamo prepoznatljive Kinder okuse i ne možemo zamisliti život bez njih.

Iako svatko od nas ima svoje favorite, slobodno možemo reći da nismo kušali nijedan njihov proizvod, a da nam se nije svidio. Netko je obožavatelj Kinder Buena, nekome je hrskavi Country broj jedan, neki su zagriženi fanovi Kinder Schoko-Bonsa, međutim najprepoznatljiviji okus svakako ima klasična Kinder čokolada koja nas vraća u djetinjstvo.

Nova slatka poslastica iz Kinder obitelji!

Upravo smo saznali divnu vijest, a ista se odnosi na lansiranje novog Kinder proizvoda koji će zadiviti i osvježiti ona najistančanija nepca.

Naime, riječ je o sladoledu koji bi svjetlo dana trebao ugledati iduće godine. Kinder Chocolate sladoled treo bi izaći u veljači ili ožujku 2023. godine.

Sladoled bi prvo trebao izaći na njemačkom tržištu, a potom i na ostalima. Nakon uspješnog lansiranja Kinder Bueno korneta s bijelom čokoladom, vrijeme je za prvi Kinder sladoled na štapiću.

Bogat okus mliječne čokolade i bijele kreme klasične Kinder čokolade zaokružuju ovaj sočni hladni slatkiš i daju mu onaj prepoznatljiv okus koji pamtimo još od malih nogu. Nova moderna verzija Kinder čokoladica ovog puta dolazi u obliku sladoleda i već znamo da će nam postati omiljena ljetna poslastica!

Još uvijek nemamo informacije o cijeni, međutim strpljivo ćemo čekati i pratiti nove informacije!