FOTO by Converse

Bizar

Slatki bizarčić – nove Converse tenisice u zebrica ruhu

admin 10. siječnja 2023.

Što kažete na novi zimski model?

Nova godina donosi nam nove uzbudljive trendove, ali i nove bizarne stvarčice kojima ćemo uvijek posvetiti nešto teksta. Kao prve u nizu u našoj rubrici Bizar ovu godinu titulu osvajaju nove Converse tenisice za sve ljubitelje safarija i životinjskog uzorka.

Converse tenisice zebra uzorak
Foto: Converse

Nove Converse tenisice kreirane su u suradnji s Rick Owensom, američkim dizajnerom čije su mu revolucionarne kolekcije priskrbile nadimak “Gospodar tame“.

Ovog puta “Gospodar tame” otišao je korak dalje i predstavio model od kojeg će većini ljubitelja ovog brenda pasti mrak na oči.

Converse tenisice zebra uzorak
Foto: Converse

Krzneni model u zebra uzorku možda na prvi pogled izgleda simpatično, možemo prijeći i preko izduženog jezika, ali najveći problem predstavljaju bijele potplate koje svoj vrhunac bizarnosti doživljavaju na prednjem dijelu.

Converse tenisice zebra uzorak
Foto: Converse

Iako obuća obavijena u krzno u većini slučajeva izgleda slatko, ovo je jedan od modela koji je nevještim kombiniranjem oblika doživio fijasko i već prije no što se našao na policama postao predmet ismijavanja.

Converse tenisice zebra uzorak
Foto: Converse

S obzirom da spada u limitiranu ediciju, na što se nećemo previše buniti, ovaj model bit će u prodaji od sredine siječnja u odabranim web trgovinama po cijeni od 170$.