FOTO by Nike

Moda

Slatke Nike tenisice za sve ljubitelje trapera

admin 10. ožujka 2022.

Za opuštene kavice i gradski asfalt

Napokon dolazi vrijeme kada ćemo početi uživati ispijajući kavice na terasama kafića, a sigurno su najslađe one prve, koje ispijamo u domaćem kvartovskom kafiću.

Koliko god pustolovina bila srediti se i otići popiti kavicu na špicu, kvartovski kafići su duša svakog naselja i ponekad nam najviše odgovara navući prvo što nam dođe pod ruku i spustiti se do obližnje terase.

Pronašli smo novi Nike model koji će “istrpjeti” svaki vaš brzopotezni kvartovski outfit dok će se svojim neutralnim bojama i alternativnim štihom odlično upariti uz svaku trenirku i klasični jeans.

Uzorak izblijedjelog trapera prekriva glavninu ovog visokog Nike modela, a bijeli potplat, vezice i logotip savršeno nadopunjuju ostatak.

Jedina žarka boja koju možemo vidjeti je mali crveni Nike logo na jeziku i stražnjem dijelu koji su ujedno i jedine točke koje odskaču od ostatka nježnijih nijansi.

Budući da će uskoro Uskrs ne možemo se oteti dojmu da izgledaju kao i mramorne pisanice koje već nekoliko prethodnih godina uživaju epitet najljepšeg motiva za bojanje uskršnjih jaja.

DIY: Napravite indigo plave, mramorne pisanice!

Ovaj model već je dostupan na američkom tržištu, a mi se nadamo da će ove alternativne ljepotice traper uzorka uskoro stići i na naše police.