FOTO by Instagram @saloncic.hr / @beautycornerbyjosipa

Ljepota

Slatke jesenske muke – probajte odabrati samo jednu boju za vašu sljedeću jesensku manikuru!

Daria Lovrić 09. studenoga 2022.

Zablistajte uz Lilly Nails i predvodnike nail trendova u Hrvatskoj...

Dolaskom jesenskog razdoblja temperature su iz dana u dan sve niže, kiše su sve češće i budimo se uz maglovita jutra. Uz još poneki sunčan dan, zakoračili smo u mjesec studeni i pravu raskošnu jesen u njenom punom sjaju.

U zadnjih nekoliko mjeseci prevladavale su jarke neonske nijanse i pastelni tonovi, kako u našim ormarima tako i u svijetu interijera, ali i u beauty industriji. Dolaskom jesenskog razdoblja, stižu nam promjene, a mi smo brže-bolje požurili istražiti što nam najavljuje jesen 2022.

Novi jesenski trendovi prisutni su kroz odjeću u žutim i mustard tonovima, kosu u tamno ljubičastoj boji i naravno kroz autumn vibes u boji laka za nokte.

Pretražujući najnovije nail trendove, otkrili smo koje su to boje koje ćemo nositi u jesenskom periodu na našim noktićima jer je odlazak na manikuru i odabir IT boje jedan je od najslađih načina da otpratite i dopratite sezone. Svaka nova donosi uzbudljive nijanse, pa smo odlučili istražiti koje to nijanse definitivno moramo isprobati.

Lilly Nails
Lilly Nails

Za oko su nam odmah zapele neodoljive boje švedskog brenda Lilly Nails i nekoliko hrvatskih beauty salona – Lilly Nalis ambasadora, koji svojim radom, kvalitetom, interijerom i ugledom predstavljaju odlike ovog brenda, ali i švedskog načina poslovanja i življenja.

Lilly Nails 2
Lilly Nails

Vrlo brzo smo shvatili da je Lilly Nails glavni odabir salona koji preferiraju izrazitu razinu kvalitete, ali i svih educiranih nail tehničarki koje ispred svega stavljaju brigu o svom zdravlju i sigurnosti klijenata.

Riječ je o profesionalcima i predvodnicima nail trendova u Hrvatskoj, koji naglasak ne stavljaju na cijenu materijala, već na kvalitetu i trendove, odnosno znaju što žele, a to je raditi s  materijalima izrađenima od visokokvalitetnih sirovina, bojama i tehnikama.

Salončić

Autumn kolekcija boja za nokte najljepša su uvertira u jesenski mood!

Vamp Red, Olive, Naked i Deep forest su vječni klasici Lilly Nails linije kojima ne možemo odoljeti niti jedan dan u godini, međutim ove jeseni ipak malu prednost dajemo bojama iz nove Autumn kolekcije koje su već zavladale nail art scenom.

Lilly Nails

Sukladno promjenama u prirodi oko nas, fokus će biti na toplim, zagasitim i zemljanim tonovima. Već smo spominjali nekoliko boja čija imena daju naslutiti da se radi o pravim jesenskim nijansama poput Amber, Cherry Chocolate, Golden Goddess, Olive, Sangria i Sparkling Lilac.

Lilly Nails

U potrazi za idejama, pronašli smo nekoliko primjera neodoljivih jesenskih manikura koje su spremljene u našu galeriju i poslužit će kao inspiracija za idući odlazak na manikuru.

Svakako moramo izdvojiti studio Ametist u Zagrebu i mladu, ali izuzetno talentiranu Dolores, Valentina beauty salon u Splitu i majstore zanata iz Salončića u Varaždinu, gdje uz predivan interijer i odličnu atmosferu pri svakom terminu, svoje nokte možete nagraditi tretmanom gradivnog trajnog laka ili izraditi duge nokte pomoću trajnog laka.

Riječ je o nekim od trenutno najvećih hitova u svijetu koje u Salončiću rade i usavršavaju već dugi niz godina.

Zelena manikura u tamnijoj nijansi, ove se jeseni nameće kao jedna od glavnih favorita. Ona je simbol rasta, prirode i svježine. Zbog svog luksuznog izgleda odlična je opcija u raznim prilikama.

Ipak, kao što u modi postoje vječni klasici poput male crne haljine ili jeans hlača, tako i u nail art industriji glavnu riječ vodi crvena manikura. Ovisno o godišnjem dobu, crvenoj boji mijenjamo intenzitet, dubinu i ton, međutim njezina dominacija nikad je jenjava.

Upravo je s crvenom bojom nemoguće pogriješiti, međutim za jesenski period preporučujemo odabir tamnijih nijansi baš poput Vamp Red nijanse iz Lilly Nails asortimana.

Osim što izgledaju apsolutno neodoljivo, Hrvatice preferiraju Lilly Nails baze za nokte jer jačaju prirodne nokte i sprječavaju lomljenje ili istanjivanje, a uz to su vegan friendly i cruelty free. Lilly Nails baze ne sadrže štetne sastojke poput toluena i formaldehida, odobrene su od strane Swedish Medical Products Agency te posjeduju sve certifikate koji ukazuju na sigurnost.

S obzirom na to da je u današnje vrijeme, kada smo okruženi štetnim tvarima, briga o zdravlju organizma prioritet svake osobe, najvažnije je odabrati kvalitetne proizvode. Upravo zato, naš odabir su Lilly Nails ambasadori čije će kreativne ruke u kombinaciji s kvalitetnim proizvodima od naših noktića stvoriti pravo remek-djelo.

Lilly Nails

Želite li i vi zablistati u jesenskoj sezoni odaberite kvalitetu i zdravlje, odnosno svog Lilly Nails ambasadora. Kako bi vaši noktići i ruke uvijek bili savršeno njegovani, zavirite u skincare kolekciju putem Lilly Nails web trgovine, a za sve novosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.