FOTO by Amazon

Dekor

Slatka i praktična dekoracija za vaš uredski stol

admin 25. veljače 2022.

Svaki radni stol mora imati jednu biljku

Ponekad koliko god se trudili održati biljku živom i zdravom uvijek se dogodi neki faktor koji presudi da ista uvene. Bilo da je riječ o previše ili premalo vode, premalo svjetlosti ili previše topline vaša biljka ima uvijek istu sudbinu – hitna rehabilitacija.

Oni uporni ne odustaju i svoj izbor uredske biljke fokusiraju na one izdržljive koje ne traže previše pažnje gdje su Aloa Vera, Svekrvin jezik ili Drvo žada predvodnici. 

Najekstremniji slučajevi idu u krajnost te odabiru kaktus ili sukulent jer ostale jednostavno ne uspijevaju.

Ako uistinu nemate talenta za biljke doći će vrijeme kada će se i vaš kaktus razboljeti i vi više nećete imati nikakvog zelenila na vašem radnom stolu.

Jednostavna i simpatična dekoracija za sve vas “ubojice biljaka” dolazi u obliku kaktusa koji, osim svojeg dekorativnog svojstva, ima i onaj funkcionalni.

Umjetni kaktus može se rastaviti na nekoliko dijelova koji u tren oka postaju podlošci za vašu kavu ili sok te posudica za olovke i ostali pisaći pribor.

U jedno možete biti sigurni – ovaj umjetni kaktus otporan je na sve vaše “neodgovorno” ponašanje prema biljkama i uvijek će biti dio vašeg radnog stola, a vi više nećete morati brinuti o održavanju.

Ovu simpatičnu dekoraciju pronašli smo unutar Amazona po cijeni od 10.58$.