FOTO by IMDb

Film

Slagalica Strave X – uskoro nam dolazi deseti nastavak horor filma

admin 28. srpnja 2023.

Jigsawove igre mogu krenuti, a Tobin Bell se vraća u igru...

Tobin Bell vraća se u nadolazećem novom nastavku franšize filma “Saw X” koji će Lionsgate objaviti u kinima 29. rujna 2023. Upravo je izašao i prvi poster za film koji već na prvi pogled izgleda uznemirujuće, ali od ove franšize drugačije nismo ni očekivali.

Uvrnuto umjetničko djelo doima se kao klasični Saw, predstavljajući jednu od Jigsawovih novih zamki na kojem je vidljiv muškarac kako nosi naočale sa svjetlosnim cijevima umetnutim u otvore za oči. 

Saw X nastavak franšize
Foto: IMDb

Baš kao i u dosadašnjim nastavcima možemo vidjeti da su zamke užasne i da se na ovakvu sliku možemo samo zapitati što prolazi kroz te cijevi – kiselina, pauci, neki oštri predmet? Što god pretpostavite sigurni smo da će ovo biti scena na kojoj ćete zatvarati oči.

Saw X nastavak franšize
Foto: IMDb

Glumačku postavu također čine Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto ,Octavio Hinojosa, Synnøve Macody Lund, Steven Brand i Michael Beach.

Iz Lionsgatea su se već pohvalili povratkom Tobina Bella u franšizu te će fanovi opet moći pogađati kakve je smrtonosne zamke ovaj puta spremio i kakav misterij ovog puta žrtve trebaju riješiti.

Saw X nastavak franšize
Foto: IMDb

Službeni sinopsis za film glasi: “Ovaj nastavak smjestit će se između događaja u prvom i drugom nastavku. Bolesni i očajni John putuje u Meksiko na riskantan i eksperimentalni medicinski zahvat u nadi da će pronaći čudotvoran lijek za svoj rak – samo da bi otkrio da je cijela operacija prijevara u kojoj se pokušava izigrati osobe u njihovoj najranjivijoj fazi. Zloglasni ubojica vraća se svom poslu, okrećući novu ploču igre protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv instinktivan način kroz lukave, poremećene i domišljate zamke.”

Saw X nastavak franšize
Foto: IMDb

Kreator franšize je Kevin Greutert, koji je već režirao “Saw VI” i “Saw: The Final Chapter” tako da možemo očekivati ništa manje od onoga što smo do sada vidjeli.