Astro

Škorpion – kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima?

Engineer 21. listopada 2022.

Njihov život je borba, stalna previranja, stalno u akciji da potroši veliku količinu energije

Škorpion – Ovan: Dva znaka s kojima vlada Mars planeta odgovorna za strast i seksualnost, pa su ovo dva najratobornija, najerotičnija znaka i svatko krize gdje stigne i rijetko se predaju. Koliko god se snažno privlačili među njima postoji borba tko će biti glavni. Za Škorpiona Ovan se previše pravi važan, a Ovan se divi kontroliranim strastima Škorpiona.

Škorpion – Bik: Od 144 zodijačke kombinacije ovo se smatra jedna od najboljih kombinacija, veza na sve ili ništa. Intenzivni osjećaji ovo je susret Venere i Marsa, a kako je Venera odgovorna za ljubav i romantiku a Mars u Škorpionu najsenzualniji znak utječe da ova veza bude prepuna romantike i strasti, intenzivna seksualna privlačnost, zajednička sklonost ostalim užicima. Opasnost za ovu vezu može biti tvrdoglavost koja je izuzetno jaka kod oba znaka.

Škorpion – Blizanci: Blizancima vlada Merkur planeta komunikacije Škorpionima Mars koji predstavlja strast i Pluton koji je simbol moći. Škorpion je najerotičniji znak zodijaka, vrlo strastven i ljubomoran koji traži predanost, a kako su Blizanci sugestivni i komunikativni lako dokazuju svoju lojalnost. U vezi su Blizanci površni a Škorpion je strateg i preuzima inicijativu. Blizanci Škorpiona mogu jako povrijediti.

Škorpion – Rak: potpuno različiti znakovi ali zbog svog vodenog elementa dobro se nadopunjuju. Škorpion je najljubomorniji znak Zodijaka tako da njemu godi rakova privrženost i nježnost, pa ova dva znaka na kraju stvaraju savršenu kombinaciju. Škorpion Rakovima može vjerovati i odgovara im za trajnu vezu.

Škorpion – Lav: izuzetno težak odnos , prepun energije i strasti, gdje prevladava borba tko će u odnosu biti glavni. Kako je Škorpion najljubomorniji znak Zodijaka to će Lava izuzetno nervirati jer on ne podnosi ljubomoru i netoleranciju. Zajednička crta im je da oboje strasno vole novac, moć, slavu i bogatstvo, dok će Škorpion voljeti da štedi dotle će Lav trošiti, pa je to najčešći razlog svađa. Kao seksualno ljubavna veza mogu dobro funkcionirati, dok je brak nešto drugo.

Škorpion – Djevica: Ovo je vrlo neobična ali česta kombinacija dvaju znakova koji su iznimno tvrdoglavi i natjecateljski po svojoj naravi, pa će svađe biti svakodnevne. U ovoj vezi dominaciju ima Škorpion pod čijim jakim erosom Djevica kapitulira. Bolja kombinacija za brak je ako je žena Djevica a muškarac Škorpion.

Škorpion – Vaga: susret Marsa i Venere, strasti i ljubavi, Škorpion je strastven i osvajački znak kojeg će privući šarmantna i društvena Vaga. U ljubavi će Škorpion biti zahtjevniji i strastveniji što mu Vaga teško može uzvratiti.

Škorpion – Škorpion: veza kao nuklearna bomba gdje se eksplozija može očekivati svakog trenutka, puno strasti, ljubomore, ali jedan drugoga potpuno mogu razumjeti i predanost u ovoj vezi neće biti upitna.

Škorpion – Strijelac: Škorpion je ljubomoran na uvijek aktivnog i bezbrižnog Strijelca što u vezi može stvoriti problem .Oboje imaju veliku želju za osvajanjem a problem nastane kada posesivni Škorpion poželi vezati Strijelca.

Škorpion – Jarac: Jarac je Škorpionu dobar za rješavanje njegovih emocionalnih kriza. Jarac osvaja Škorpiona svojom stabilnošću i pouzdanošću. Može biti dobar i odan partner i prijatelj, u ovoj vezi Škorpionu nedostaje strasti i uzbuđenja.

Škorpion – Vodenjak: veza slobodnog i ekscentričnog Vodenjaka sa ljubomornim i posesivnim Škorpionom u početku je strastvena i zagonetna , privlače ih zajednički okultni i mistični interesi, ali je teško izdržati međusobne pritiske .

Škorpion – Ribe: Škorpion dva vodena elementa koji se dobro razumijevaju, Škorpion Ribe ispunjava svojom erotskom strastvenošću, a Ribe Škorpiona nježnim osjećajima. Oboje su veoma intuitivni pa imaju dobar osjećaj što je kome potrebno.

###

Idealan partner: Bik

Dobar brak sa: Djevicom i Jarcem

Erotski privlačni: Rak i Ribe

Oprez sa: Lavom i Vodenjakom