FOTO by PR

Elegant

Škicnite modele najpoznatijih špagerica koje će dominirati ljetnom sezonom!

PR 18. svibnja 2023.

Efektne i udobne! Pronađi svog favorita!

Proljetna sezona nas je potaknula na razmišljanje o odjevnim kombinacijama koje ćemo nositi u najtoplijim danima proljeća i ljeta, a naš favorit već su godinama espadrile.

Klasične, legendarne Castañer espadrile savršen su način da ljetnoj garderobi dodate malo štiha, bilo da sezonu provodite na gradskim ulicama ili na plaži. Neovisno o aktualnim trendovima, ove najpopularnije espadrile traju već desetljećima tako da je riječ o svojevrsnoj modnoj tradiciji. 

Odlična vijest je da najveći izbor popularnih špagerica u Hrvatskoj možete pronaći u Q Shoes-u, concept trgovini u centru Zagreba. 

B.Campania ceker 

Nova kolekcija espadrila otkriva pravu prirodu, umijeće, kreativnost i Mediteran. Najpoznatiji model špagerica Castañer Carina, za ljetnu sezonu ima nekoliko novih boja: kameno siva, maslinasto zelena, nježno roza ili toplo smeđa.

Carina/6 negro espadrile 
Foto: Željka Molnar 

Uz što ćemo nositi espadrile? Za poslovne prilike, lanenim odijelom, slip suknjom i bluzom ili ljetnim poslovnim haljinama, nosit ćemo ih i u ležernijim kombinacijama u kojima se spajaju ljetni top i traper kratke hlače te u spoju s elegantnim odjevnim komadima za tople ljetne večeri. Mogućnosti je bezbroj jer modeli iz nove kolekcije izgledaju odlično u baš svakoj kombinaciji. 

Clara/8 espadrile

Izdvajamo vam neprivlačnije modele nove kolekcije Castaner espadrila koje možete pronaći u Q Shoes-u.

Barni/8 espadrile / Betina/8 espadrile
Bilina/6 espadrile
Carolyn espadrile

Ekskluzivna kolekcija espadrila suradnje Diane Von Furstenberg & Castaner

Carina DVF/6 espadrile

Cijelu ponudu nove kolekcije Castaner espadrila možete pronaći u Q Shoes-u na adresi Ilica 47, Zagreb ili na web trgovini: LINK