FOTO by Asim Ugljen

Putovanja

Ski Centar Vučići – najljepša priča hrvatskog skijanja

admin 12. siječnja 2022.

Slatka skijaška staza usred Ogulina iza koje stoji predivna priča

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može… Tako bi se ukratko mogla opisati predivna zimska priča koja nam dolazi iz Ogulina, a riječ je o skijaškoj stazi koja je produkt Ski Kluba Ogulin koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke.

Ski Klub Ogulin

Usred Ogulina nalazi se pravo malo skijalište s rasvjetom za noćno skijanje, topom za snijeg, dvije vučnice i vlastitim vozilom za gaženje snijega. Svi koji su imali priliku biti dio ove zimske bajke imaju samo riječi hvale, a najveće zasluge idu Ski Klubu Ogulin.

Ski Klub Ogulin

Oni već jedanaest godina vlastitim sredstvima, bez pomoći države i grada, drže na životu ovaj komadić raja za sve ljubitelje skijanja, sanjkanja i dobrog provoda.

Ski Klub Ogulin

Ski Centar Vučići nalaze se na samo sat vremena od Zagreba i uz dobar plan možete napraviti predivan jednodnevni izlet. Tamo će vas, osim preslatke skijaške staze, dočekati topla i ugodna atmosfera, odlična muzika i pića koja će zagrijati vaš duh i tijelo.

Ski Klub Ogulin

Prema riječima posjetitelja staza je kombinacija zelenog i bijelog sljemenskog spusta, snijeg je idealan, a osvjetljenje odlično.

Ski Klub Ogulin

Zahvaljujući Ski Centru Vučići i Ski Klubu Ogulin ova zimska priča živi već jedanaest godina, a ako i vi želite biti dio nje ne treba vam previše planiranja i logističkog znanja. Sve što vam treba je da se opustite, naoružate dobrom voljom i pozitivom i prepustite zimskoj idili predivnog Ogulina.

Ski Klub Ogulin

Radno vrijeme staze je svaki dan od 17 do 21 sat, a vikendom od 9 do 21 sat. Prema propisanim covid mjerama za ulaz na skijalište potrebna je covid potvrda i broj posjetitelja je ograničen.

Ski Klub Ogulin

Nadamo se da smo vas privukli i da će jedna od lokacija za vaš vikend izlet uskoro biti i Ogulin. Više informacija o ovom predivnom skijalištu pročitajte OVDJE.