FOTO by Amazon

Dom

Sjenica od mrežice za zaštitu od komaraca jedino je mjesto za druženje koje priznajemo ovog ljeta!

Antonija Andabak 15. lipnja 2021.

Konačno možete bezbrižno uživati u druženju s prijateljima!

Nema ništa ljepše od dugih ljetnih noći koje provodimo u dobrom društvu, zbijajući šale, kartajući ili jednostavno pričajući o dobrim starim danima ili onima koji tek slijede! Zvuči otrcano, znamo, no ljeto nam pruža tolike mogućnosti za koje smo pomalo uskraćeni uslijed nepovoljnog vremena, užurbanog ritma života i izvanrednih situacija na koje ne računamo.

Kada planiramo druženje s prijateljima, želimo pripremiti savršen ambijent tako da svima, uključujući i vas, bude ugodno boraviti nekoliko sati na otvorenom.

Sigurni smo da će i ove godine dosadni komarci pokušati uništiti vam zabavu, no unatoč tome što smo do sada pružili nekoliko zanimljivih ideja kako ih se riješiti i to pomoću hlača od mrežice protiv komaraca, stolice sa zaštitnom mrežicom i slično, sada imamo nešto mnogo sofisticiranije!

Predstavljamo sjenicu od zaštitne mrežice protiv komaraca koju jedinu priznajemo kao savršenu zaštitu od ovih dosadnih napasnika!

Namještanje i postavljanje sjenice ne zahtijeva nikakve posebne vještine, jednostavno je odmotajte, a ona se sama, pomoću fleksibilnih dijelova, postavi u svoj oblik.

Kad se to dogodi ( doslovno u par sekundi), imate mjesto kompletno prekriveno mrežicom protiv komaraca, bubica i drugih neželjenih letećih gostiju koje bi vam mogle smetati. Krov sjenice također ima svoju zaštitnu ulogu i to protiv štetnih UV zraka, što je još jedan bonus ovog prijeko potrebnog proizvoda!

„Samonamještajuća“ sjenica dolazi u četiri veličine a svaka je visoka 2,5 metra što znači da možete komotno stajati unutra, a dvoja vrata sa silikonskim patentnim zatvaračem, osigurava jednostavan ulazak i izlazak iz ovog prostora.

Kako biste lakše odlučili koju veličinu sjenice kupiti za kampiranje ili boravak u dvorištu, imajte na umu da je veličina sjenica dostatna za dvoje do troje ljude, četiri do šest osoba, osam do deset i dvanaest do petnaest ljudi. Uzmite također u obzir i namještaj koji ćete postaviti unutra, to može biti vrtna garnitura a i običan madrac na napuhavanje na kojem ćete uživati pod zvijezdama!

Kada pak poželite malo više svježeg zraka i odlučite jednu stranu sjenice otkriti, ne zaboravite da insekti odmah vrebaju i primjećuju svoj plijen.

Naoružajte se Autan® Botanicals losionom i sprejem protiv komaraca koji se brzinski nanose.

Napravljeni su na bazi biljaka, i dobiveni iz destiliranog ulja stabala eukaliptusa citriodora, najučinkovitijeg sredstva za odbijanje insekata u prirodi. Sprej štiti do 6h, dok će losion držati komarce podalje od vas čak 8h.

Uz cool novitet – mrežastu sjenicu i moćne Autan proizvode, ovog ljeta bit ćete zaštićeni od glave do pete.

Alvantor sjenicu sa zaštitnom mrežicom protiv komaraca možete naručiti na Amazonu, gdje je osvojila visoke ocjene za praktičnu upotrebu, a tome u prilog idu mnogobrojni komentari zadovoljnih kupaca koji su se napokon riješili komaraca!