FOTO by IMDb

Film

Sjajne vijesti! “Emily in Paris” se vraća s 3. i 4. sezonom!

Viktoria Šafranić 11. siječnja 2022.

Netflix je jučer potvrdio dolazak novih sezona...

Netflix je sinoć na svom Instagram profilu najavio povratak “Emily in Paris”, uspješnice koja je osvojila sve fashionistice. Iako mnogi smatraju da nije ni do koljena kultnoj seriji “Seks i grad”, svejedno nas nešto mami da je pogledamo do kraja.

Nakon uspješne prve dvije sezone, Netflix je potvrdio dolazak 3. i 4. sezone, a mi ne možemo dočekati. Šarmantne odjevne kombinacije, zgodni glavni glumci i općenito ekstravagantan način života u Francuskoj svaku će trendsetericu prikovati za male ekrane.

Da podsjetimo… Radnja prati Emily Cooper, stručnjakinju za marketing i društvene mreže, koja je zaposlena u jednoj američkoj kompaniji, a seli se u njihovu novu podružnicu u Francuskoj, točnije Pariz.

Naravno, svojeglavi Europljani nisu je prihvatili usprkos njezinom šarmu, pozitivnom raspoloženju i odličnim idejama, no ubrzo se sve okreće u njezinu korist i postaje glavna zvijezda tvrtke za koju radi.

Tu je i Gabriel, zgodni glumac koji je jedan od glavnih razloga zbog kojih je većina prikovana uz tv ekrane, a zbog kojeg se mlada dama nađe u ljubavnom trokutu i zavrzlamama koje isti nosi. U konačnici pojavljuje se i Alfie, prizemljeni financijaš koji će malo koga ostaviti ravnodušnim…