FOTO by Instagram @marianna_nail_master / @_irinails / @lacquerize

Ljepota

Siva manikura – jesenska boja koja nas očarava na svakom koraku

Mia Vodopija 10. studenoga 2023.

Neka vas Instagram, koji je prepun ideja, nadahne za vašu novu manikuru!

Kada razmišljate o hladnijoj sezoni, mogli biste sa sigurnošću predvidjeti da će prognoza za jesenske manikure sadržati iskušanu smeđu, bordo ili tamnozelenu. No, ako doista želite prihvatiti ono što je u trendu, pri lakiranju se morate okrenuti avanturističkim nijansama.

Odlučite se za nijansu koju inače ne biste odabrali! Mi smo se ove sezone odlučili za sivu! Mnogima ne padne siva na pamet kada razmišljaju o elegantnoj manikuri, no mi smo tu da vas uvjerimo da je ona jednako chic kao i krem ili crna.

Jedna od najzanimljivijih boja noktiju ove sezone je siva. S obzirom na podcijenjenu nijansu, vaši sivi nokti izgledat će jednako elegantno na poslovnom sastanku ili na vjenčanju. Manje stroga od tamnijih jesenskih nijansi, ova manikura izgleda božanstveno ženstveno sama ili s dodacima poput šljokica, točkica, prugica itd.

Predlažemo da isprobate ovu suptilnu boju u svjetlijim nijansama prije nego što zaronite u dubinu spektra sive. Obožavat ćete kako svijetlo siva izgleda ženstveno i uredno.

Također je savršena za nošenje s raznim odjevnim kombinacijama, poput crnih haljina, tamnozelenih hlača na crtu ili ju pak možete iskombinirati s bijelim traperom.

Što god da obučete uz sive nokte, oni će dati novi izgled vašem cijelom looku. Bez obzira jeste li plavuša ili brineta, set kremasto sivih noktiju izgledat će sjajno na bilo kojem obliku nokta.

Uživajte u vašoj novoj sivoj decentnoj i ženstvenoj manikuri!