FOTO by Sisley

Moda

Sisley torbica u Dark Plum nijansi mogla bi postati vaš najdraži accessories!

Antonija Andabak 19. listopada 2020.

Obožavamo dark plum nijansu, a kada se pojavila torbica u ovoj najtrendi nijansi - istog smo je trena poželjeli!

Možete li zamisliti ljepšu torbicu od one koju je lansirao francuski brend Sisley? Zasigurno možete jer imate svojih favorit-brendova, no ono što ističe spomenutu torbicu jest njena tamna boja koja izaziva ushićenje pošto je možemo zamisliti u raznim stilovima odijevanja!

Popularna dark plum nijansa, odnosno boja šljive, obožavana je nijansa koju ove sezone nosimo na noktima i usnicama budući da daje onaj sofisticiran, edgy look kojim boostamo samopouzdanje u ključnim trenucima. Zašto ne bismo “podebljali” dojam odvažnom torbicom koji već na prvi pogled odaje dojam francuske jednostavnosti i chic looka kojim se diče Francuskinje.

Sisley torbica

Četvrtasta torbica lagano zaobljenih kutova divna bi pratilja bila na svim bitnijim događajima, bilo da idete na posao, na popodnevnu kavu s prijateljicama ili laganu šetnju do omiljenog restorana, ona vas neće iznevjeriti i kada trebate smjestiti više stvari od uobičajenih ženskih potrepština.

Sisley torbica

Dark plum nijansu još više ističu zlatne zakovice koje daju pomalo rock glam štih, a koji je uvijek dobrodošao u kombinaciji s biker jaknom i glomaznijim čizama.

U takvom je obliku možete nositi i uz omiljenu boho jaknu s resicama, suknjom zagasitih boja ili haljinu prugastog uzorka. Dapače, ovu torbicu možete “isfurati” i po najvećoj zimi noseći je preko prsa kako vam ne bi padala s ramena s pufnaste pernate jakne.

Sisley torbica

Smatramo da smo vas već “kupili” u prvim taktovima isticanja aduta ove francuske ljepotice, a vi je možete kupiti na Sisley službenoj stranici ili posjetiti Sisley trgovine u centrima i fashion ulicama Lijepe naše.