FOTO by Sisley

Modni dodaci

Sisley city torbica s tankim lancem dolazi u čak četiri boje i da-trenutno je na sniženju!

Antonija Andabak 29. studenoga 2020.

Četiri zamamne boje Sisley torbica čine vrhunski ulov za osvježavanje uspavanih zimskih kombinacija!

Black Friday je vrijeme kada bez obzira na škakljivo financijsko stanje ipak uspijemo izgurati mjesec uz pokoju, najčešće neplaniranu ratu više ili pak štedljivije trošenje budžeta do nove plaće.

Sve se to isplati kada znate da vas u ormaru čeka nova, povoljnije kupljena odjeća u kojoj se jedva čekate pokazati ili pak accessoriese koji će savršeno podići uspavanu jesensko-zimsku odjevnu kombinaciju.

Posebnu pozornost treba obratiti na detalje koji ipak čine razliku pa će se tako mnoge zaljubljenice u modu pohvaliti s mnogobrojnim torbicama i cipelama koje nerijetko koštaju pravo malo bogatstvo.

Malo bogatstvo koštale su do nedavno Sisley city torbice koje se povodom Black Friday manije nalaze na 30% sniženja i sada možemo reći da se isplati kupiti jednu od ovih ljepotica manjih dimenzija koja dolazi u čak četiri boje!

Torbice su idealnih dimenzija, dužine 23,5 cm i visine 17,5 cm te čine zanimljiv izbor za svakodnevno nošenje, a osobito je zanimljiv suptilan snake print te kopča koja izgledom podsjeća na stil 80-ih koji se svako malo vraća u modu i kojeg toliko obožavamo da nerijetko redizajniramo “torbe s tavana” te nosimo kao unikatni modni dodatak!

Sisley torbice spoj su moderne reinterpretacije retro torbica u zamamnim bojama poput vibrantno plave, boje konjaka, srebrne i klasične crne. U ponudi je bila i zlatna torbica istog modela kao i tamno siva, no brzo su rasprodane.

Cijena Sisley torbice u jednoj od boja iznosi oko 300 kn i za takav renomirani brend, cijena je sasvim korektna. Sve torbice na sniženju, možete pogledati OVDJE!