FOTO by Instagram @politistaff1988 / @serranos_hairdressing

Ljepota

Šiške u duginim bojama – trend koji se ne usudi svatko isprobati!

Krešimir Šustić 15. travnja 2020.

Znaš nekoga kome bi ovo dobro stajalo?

Beauty trendovi ne prestaju nas iznenađivati iz dana u dan, a pogotovo oni koji se tiču slabe točke mnogih, kose. Stručnjaci diljem svijeta smišljaju nove ideje koje se uklapaju u razna godišnja doba i tako u našu svakodnevicu donose nove stvari.

Bojanje kose za mnoge je eksperimentiranje i put u nepoznato, neovisno o kojoj se nijansi radi. Mnogi uvijek igraju na sigurno, pa tako iznova biraju istu boju za koju vjeruju da im dobro stoji.

Nama su ipak najzanimljiviji oni trendovi koji nam donose nešto sasvim novo i drugačije od dosad viđenog jer hrabrost u mijenjanju postojeće frizure je nešto što nema svatko.

Dugine boje odavno su okupirale naša srca i svojim veselim nijansama prisvojile mnogo proizvoda, između ostalog i kose brojnih coolerica. Neki smatraju to velikim ekstremom, dok drugi pronalaze u tom inspiraciju i način da se umjetnički izraze.

Šiške su uvijek aktualne i in, tako da ukoliko se odlučite za ovaj pothvat dodat će dozu veselja u vaš look. Neovisno koju boju ili dužinu kose imate, ovaj trend izvrsno se uklapa u razne varijante.

Svjetski poznati koloristi podržavaju ovu ideju i smatraju je totalno inovativnom, pogotovo u ovo vrijeme pogođeno negativnim vijestima. Zanimljiva ideja očarala nas je raznim nijansama, od blagih pastelnih tonova do onih jarkih i kričavih.