FOTO by Instagram @politistaff1988 / @serranos_hairdressing

Ljepota

Šiške u duginim bojama – trend koji se ne usudi svatko isprobati!

Krešimir Šustić 15. travnja 2020.

Znaš nekoga kome bi ovo dobro stajalo?

Beauty trendovi ne prestaju nas iznenađivati iz dana u dan, a pogotovo oni koji se tiču slabe točke mnogih, kose. Stručnjaci diljem svijeta smišljaju nove ideje koje se uklapaju u razna godišnja doba i tako u našu svakodnevicu donose nove stvari.

Bojanje kose za mnoge je eksperimentiranje i put u nepoznato, neovisno o kojoj se nijansi radi. Mnogi uvijek igraju na sigurno, pa tako iznova biraju istu boju za koju vjeruju da im dobro stoji.

https://www.instagram.com/p/B9UePZBjfQT/

Nama su ipak najzanimljiviji oni trendovi koji nam donose nešto sasvim novo i drugačije od dosad viđenog jer hrabrost u mijenjanju postojeće frizure je nešto što nema svatko.

Dugine boje odavno su okupirale naša srca i svojim veselim nijansama prisvojile mnogo proizvoda, između ostalog i kose brojnih coolerica. Neki smatraju to velikim ekstremom, dok drugi pronalaze u tom inspiraciju i način da se umjetnički izraze.

Šiške su uvijek aktualne i in, tako da ukoliko se odlučite za ovaj pothvat dodat će dozu veselja u vaš look. Neovisno koju boju ili dužinu kose imate, ovaj trend izvrsno se uklapa u razne varijante.

Svjetski poznati koloristi podržavaju ovu ideju i smatraju je totalno inovativnom, pogotovo u ovo vrijeme pogođeno negativnim vijestima. Zanimljiva ideja očarala nas je raznim nijansama, od blagih pastelnih tonova do onih jarkih i kričavih.