Dekor

Sinsay uskršnji zečići predstavljaju najsimpatičniji proljetni dekor!

Viktoria Mikulić 28. veljače 2023.

S prvim danima ožujka, uskršnje raspoloženje i službeno može započeti...

Sutra ulazimo u ožujak i odmah se nekako lakše diše. Bez obzira što je vremenska prognoza bliža prosincu, mi ne očajavamo već spremno škicamo nove proljetne kolekcije, od odjeće i modnih detalja pa sve do uskršnjeg home dekora.

Iako je vani tmurno, izlozi trgovina poprimili su vedro ruho. Satima bismo mogli šetati i razgledavati njihov asortiman jer nas uvijek iznenade nečim originalnim. Sinsay je jedna od trgovina unutar koje se može pronaći za svakoga ponešto, a nas je najviše oduševila njihova home ponuda.

Neodoljivi uskršnji ukrasi koji će donijeti dašak proljeća u dom

Uz mirisne svijeće, taburee, preslatke šalice, svoje mjesto pronašle su i uskršnje dekoracije od kojih je jedna ljepša od druge. Nedavno smo pisali o točkastoj šalici s poklopcem u obliku zečića koja nas je osvojila na prvu, a sada prednost dajemo fluffy zečićima koji će se uklopiti u svaki interijer.

Ne samo da imaju preslatke stvarčice, nego su im i cijene zaista prihvatljive, stoga ne čudi što su od trgovine najpoznatije po odjevnim komadima, vrlo brzo prerasli u omiljenog home dekor proizvođača.

Svaki od ovih zečića prodaje se zasebno, no najljepši su u paru, stoga je naš prijedlog kupiti oba. Njih ćete moći postaviti gdje god poželite i to ne samo za Uskrs, već su dobrodošli tijekom čitavog proljeća. Možda ćemo pisanice pospremiti nakon najvažnijeg blagdana u godini, no zečići će itekako krasiti naše domove sve do ljetnih dana…

Zečica dolazi u ružičastoj haljinici s obrubom od čipke, kariranim remenom i mašnicom oko vrata, dok zečića krasi rozi džemper u istom izdanju te karirane hlače na tregere s dodatkom mašnice. Našim su srcima prirasli istog trena, a ako polako osvajaju i vaša srca, zečića možete pronaći po cijeni od 31,99 EUR, dok zečicu možete kupiti za 29,99 EUR!