FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay spreman za blagdane! Božićna kolekcija šalica već od 14,90 kuna!

Viktoria Mikulić 13. listopada 2021.

Srećom pa se ne moramo odlučiti samo za jednu!

Iako još nismo zakoračili ni u studeni kada službeno možemo početi slušati božićne pjesme i razmišljati o blagdanskim dekoracijama, nitko nas ne može kriviti što već sada škicamo ponude raznih trgovina, koje su već popunile police asortimanom za Božić. Je li prerano?

Ovo pitanje svakodnevno slušamo, a odgovor se krije u tome da nikada nije prerano i svatko ima slobodnu volju odlučiti kada će ga uhvatiti božićna euforija.

Ako za nešto definitivno nije prerano, onda su to cozy šalice u božićnom ruhu, iz kojih ispijamo kavicu, čaj ili nek drugi vrući napitak. Uz Sinsay novitete, svako će buđenje biti još slađe. Ove šalice toliko su medene da ih jednostavno moramo posjedovati. Predlažemo da za svakog člana obitelji nabavite onu s različitim motivima.

Nama su najslađe šalice s poklopcem koji čuva toplinu i čajnom žličicom u istom ruhu, kao i lončići u prepoznatljivoj crvenoj i zelenoj boji. Ljubiteljima zlatne boje zasigurno će se svidjeti one sa zlatni rubom ili ručkom. Svaka od šalica posebna je na svoj način, a glavni detalji su natpisi Holly Jolly, Magic Time, Ho-ho-hot Chocolate, zatim pingvini, zvijezde, Djed Božićnjak, sobovi, borovi…

Osim preslatkog dizajna, ove su šalice cjenovno pristupačne. Možete ih pronaći OVDJE već od 14,90 kuna pa do 34,90 kuna. Još uvijek nisu dostupne za naručivanje putem web trgovine, no sigurni smo da će biti u narednim tjednima, stoga pozorno pratite jer će se nesumnjivo rasprodati u trenu.

Koja je šalica vaš favorit?