FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay šalice s polka-dot uzorkom unose veselje u prvu jutarnju kavu!

Daria Lovrić 21. veljače 2023.

Točkasti noviteti pozivaju na shopping – želimo ih sve!

Točkice su naš glavni favorit kada razmišljamo o raznoraznim uzorcima. Iako volimo i karirani dizajn i upečatljive prugice, točkice unose razigranost u sve sfere našeg života. Nosimo ih na odjeći i obući, a posebno obožavamo kada ukrašavaju naš home dekor.

Sinsay šalica s polka-dot uzorkom – 4,99€

Pred nama je nova sezona i vrijeme je za nekoliko promjena koje će nas uvesti u veseli period koji nam stiže. Jedna od glavnih koje ćemo napraviti je prvenstveno proljetno čišćenje doma. Kada vaš dom zablista nakon generalke ukrasite ga novitetima koji ne iziskuju previše novaca, a čine veliku razliku.

Sinsay šalica s polka-dot uzorkom – 5,49€

Kava, čaj, kakao ili čokolada? Ove Sinsay šalice su tu za sve!

Zasigurno već nekoliko sezona uzastopno viđate raznorazne verzije šalica s točkicama koje nikako da kupite. Ovog puta nemate pravo na izgovor zašto niste, nego vam donosimo razloge zašto morate.

Sinsay šalica s polka-dot uzorkom – 4,99€

Prvenstveno, pretpostavljamo da imate omiljenu šalicu iz koje svako jutro pijete kavu i da je prikupila dosta staža i dobro vas služila. Drugo, zaslužili ste promjenu. Svakog dana vrijedno radite i vodite brigu o svojoj obitelji. Zaslužili ste prvu jutarnju kavu popiti u miru i u šalici koja će vam istog trena popraviti raspoloženje.

Sinsay šalica s polka-dot uzorkom – 6,99€

Nadalje, Sinsay noviteti su toliko predivnog dizajna da nam je vrlo teško izabrati samo jednu. Možete uzeti nekoliko komada i kompletirati set, izabrati samo jednu, onu manju, za ljubitelje espressa, veću za capuccino ili kakao, s tanjurićem ili bez.

Sinsay šalica s polka-dot uzorkom – 6,99€

Prekrasni primjerci imaju zlatnu ručku i cijena im je vrlo prihvatljiva, stoga što prije posjetite Sinsay web trgovinu i naručite svoje favorite jer vjerujemo da će se rasprodati u trenu.