Dekor

Sinsay šalice od 17,90 kuna koje izgledaju skupocjeno!

Viktoria Mikulić 25. kolovoza 2021.

Dolaze u 6 boja, a posebnim ih čine rub i ručka u upečatljivom zlatnom tonu..

Nova sezona je pred nama, htjeli mi to ili ne. Ono što možemo učiniti je potruditi se da nam bude najbolja do sada. Nadamo se da će sve ostati kako jest pa da možemo nesmetano putovati u druge gradove unutar Lijepe naše. Za one koji ne vole gužvu, rujan je idealno vrijeme za putovanje duž Jadranske obale, bez pretjeranog žamora.

Ipak, većina nas iskoristila je godišnji odmor u proteklim tjednima i nažalost nećemo imati priliku previše izbivati s radnog mjesta, već eventualno iskoristiti vikende za bijeg iz grada.

Srećom za sve nas koji smo se vratili, temperature su lagano počele opadati, u gradu se konačno može disati i moramo priznati da ni nemamo preveliku želju napuštati svoja četiri zida.

Nakon posla, jesenska popodneva i večeri kratit ćemo u toplini vlastitog doma, promatrajući kišu kako lagano kucka po našim prozorima. Kako bi upotpunili osjećaj, opuštat ćemo se uz miris najdraže kave, nekog aromatičnog voćnog čaja ili kakaa.

Koliko god voljeli određeno piće, još je ljepše kada isto pijemo iz najdraže šalice. Svatko ima barem jednog favorita kojeg godinama čuva i ne brine nas što nam ukućani vječno prigovaraju da bismo trebali nabaviti novu šalicu.

Ne želimo je se odreći i gotovo. No to ne znači da zaista ponekad ne možemo razmisliti o novom setu, iz kojeg ne samo da će nam biti gušt piti kavu ili vruću čokoladu, već će i krasiti naše vitrine svojim ljupkim dizajnom.

Ako već ne kupujete za sebe, svakako se isplati nabaviti set iz Sinsaya i poslužiti goste s istim. Šalice koje smo pronašli dolaze u nekoliko zanosnih boja poput bijele, nježno roze, tamno zelene, crne, žute i sive. Ono što ih čini posebnima je zlatni rub kao koji je veoma efektan, kao i ručka u istome tonu.

Svaki model se kupuje odvojeno, a najviše od svega oduševila nas je cijena jedne šalice – samo 17,90 kuna. Definitivno ih vrijedi imati pri ruci u blagovaonici, jer nikada ne znate kada će vam poslužiti…