FOTO by Sinsay

Moda

Sinsay ruksak kojem ni Barbie ne bi mogla odoljeti

Krešimir Šustić 07. travnja 2020.

Tko vam prvi padne na pamet kada ga ugledate?

Ovo nije još jedan članak o crtanim junacima koji su obilježili naše djetinjstvo, već o jedinoj i neponovljivoj omiljenoj, Barbie. Najdraža plastična lutka koja nam je svaku igru učinila posebnom, napokon je došla na naše omiljene modne predmete. Većina je htjela biti baš poput nje, a svojim transformacijama nas je oduševljavala iz godine u godinu.

Najprodavanija i najpopularnija igračka svih vremena nastala je 1959. godine i zavukla se u srca djece, a i odraslih diljem kugle zemaljske. Prvi primjerci bili su mršavi i imali su bijelu boju kože, no s vremenom kako se moderno doba približavalo i Barbie je napredovala, te sada možemo nabaviti onu bucmastu i u raznim tonovima kože.

High street brend Sinsay izbacio je artikle koji su ukrašenima logom popularne igračke, a najbolje od svega je to što dolaze u Barbie rozoj nijansi koja je dobila ime po ovoj heroini.

Nama je ovog puta za oko zapeo proziran ruksak kojeg bi s oduševljenjem nosili i hvalisali se njime.

Modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti život ima dva pretinca i uistinu mu je teško odoljeti. Svaka casual kombinacija uz njega će dobiti notu razigranosti, a ukoliko se odlučite izabrati baš njega, vjerujte nam na riječ da će probuditi dijete koje čuči duboko u vama.

Ako se možete zamisliti kako s njim ponosno koračate svijetom, kliknite na LINK i stiže vam na kućnu adresu.