FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay light blue čaše – komplet od 4 komada za 6,99 eura!

Viktoria Mikulić 10. srpnja 2024.

Rezervirane su za svaki pool party ovog ljeta...

Ako ste u potrazi za čašama koje će se najbolje uklopiti u vrtnu zabavu, pool party i Jadransko more, pronašli smo jedan set vrijedan kupnje.

Poznati high street brend Sinsay svakog nas tjedna iznova oduševi raznovrsnim asortimanom, a još bolja stvar je činjenica da si isti gotovo svatko može priuštiti.

U odličan omjer cijene i kvalitete uvjerili smo se već nekoliko puta, stoga ne iznenađuje što se ovoj web trgovini uvijek rado vraćamo. Ipak, jedna od njihovih rubrika posebno nam je zanimljiva, a to je ona vezana uz dom.

Ovog puta za oko su nam zapele plave čaše na stalku koje će svojim šarmantnim izdanjem biti najživopisniji dekor na svakom ljetnom partyju.

U ove ljupke čaše možete točiti razne napitke poput vina, gina, koktela. Ako im želite dodati još vibrantniji izgled, ukrasite ih slamkama u boji i dodajte led u različitim oblicima poput motiva jagoda ili ananasa, koje također možete pronaći u Sinsayu.

U setu dolazi 4 komada, a njihova cijena iznosi samo 6,99 eura. Na vama je samo da okupite najbolje prijateljice i organizirati party za pamćenje.

Ove krasotice možete ponijeti sa sobom i na godišnji odmor te guštati u istima uz svoju srodnu dušu, dok zajedno osluškujete valove.