FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay lansirao pastelne čaše za ženska druženja od 23,90 kuna!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2022.

Ružičasta, zelena i žuta varijanta bit će glavne atrakcije na svakom ljetnom partyju…

Ako ste svakog ljeta domaćin nezaboravnog partyja čija se zbivanja mjesecima, ako ne i godinama kasnije prepričavaju, onda ste zasigurno i ove ljetne sezone razmišljali o organiziranju istog.

Nema ljepšeg osjećaja od onog kada se potrudite i svi ostanu oduševljeni te hvale vaše vještine planiranja i dekoriranja. To nam svima daje elana da uvijek iznova impresioniramo ljude oko sebe, jer na kraju krajeva, kada su naši uzvanici sretni, i mi smo.

Konačno su sve mjere popustile i sada se možemo u potpunosti opustiti i iščekivati ljetne dane. Roštiljanje, pool party ili piknik na travi, kako god ste zamislili ljetni party, bez jednog ne može proći – neodoljivih čaša u koje ćete točiti sva ona omiljena ženska pića poput gina, aperola, huga i slično.

Sinsay shvaća važnost partyja i euforiju koja vlada na istima, stoga su nam za novu sezonu pripremili čaše u pastelnim bojama. One dolaze u nekoliko varijanti, a nama su najdraže one na stalku u ružičastoj, zelenoj i žutoj boji.

Neovisno o tome hoćete li ispijati svoje najdraže piće iz udobnosti ležaljke, ljuljačke ili iz bazena, svaki vaš selfie bit će još atraktivniji uz ove novitete.

Ako su vaše prijateljice ljubiteljice ljeta i znaju se dobro zabaviti, onda bi svaka trebala naručiti po jednu čašu kako bi mogle nazdraviti i ovjekovječiti taj trenutak.