FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay lampa u obliku zvijezde osvijetlit će nam put za samo 54,90 kuna

Krešimir Šustić 27. listopada 2020.

Maleni detalji poput ovog, naše domove čine boljim mjestom

Uskoro ćemo u naše domove unijeti dašak adventske čarolije, dodavanjem različitih dekorativnih predmeta koje već možemo pronaći u trgovinama kućnim potrepštinama.

Najljepše doba godine obasuto je šarenim lampicama koje u nama stvaraju spokojan osjećaj i naše domove čine toplijim i veselijim mjestom u kojem obožavamo boraviti.

Iako je to samo jedan kraći period koji uistinu brzo prođe, mnogi brendovi su zbog zainteresiranosti kupaca u svoje ponude uvrstili stvarčice koje će kroz ostatak godine obogatiti naše interijere.

Osim aktualnih božićnih ukrasa, možemo pronaći one koji će svakodnevno u nama buditi radost i kutke naših oaza mira pretvoriti u upečatljiv dio životnih prostora.

Tako su tijekom proljeća i ljeta naše terase, balkone i vrtove osvjetljavale simpatične lampice koje dolaze u obliku omiljenih voćki i likova, te samim time naše večere učinile posebnijima.

No s obzirom na to da zbog nižih temperatura sve više vremena provodimo ispod dekice u toplini naših domova, pronašli smo jedan neodoljivi primjerak uz koji ćemo lakše maštati.

Brend Sinsay je izbacio model lampice u obliku zvijezde koja nam može odlično poslužiti i u adventsko vrijeme, ali i tijekom ostatka godine jer nije striktno “božićni predmet”.

Dolazi u klasičnoj bijeloj boji, smještena je na štapnom staklu, a ukrašena je izrezbarenim mini zvjezdicama kroz koje dopire magična svjetlost kako bi nam osvijetlila put.

Ovo ljupko izdanje možete nabaviti po cijeni od samo 54,90 kuna klikom na LINK i obogatiti svoj interijer nečime uistinu posebnim.