FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay košara za pohranu u 7 neodoljivih uzoraka za samo 39,00 kuna

Krešimir Šustić 23. lipnja 2020.

Kantice, lopatice i ostale ljetne igračke napokon dobile mjesto za odmor!

Svi oni koji imaju malu djecu znaju da su pobacane stvari konstanta na koju je najbolje ‘oguglati’, jer koliko se god trudili držati stvari spremljene, nekako se uvijek nađu na podu i smještene su svugdje osim tamo gdje im je mjesto.

Isto to se odnosi i na sve one igračke i dodatke za plažu koje nosimo na ljetovanje kako bi se naši najmlađi zabavljali, a mi se spoticali na njih i sklanjali ih s puta.

Ponekad nam dobro dođu mala rješenja za odlaganje u koja možemo samo pobacati određene predmete, a da pritom izgledaju atraktivno i upečatljivo, te da se bez problema uklope u naš interijer ili eksterijer.

Jedno takvo smo pronašli u trgovini high street brenda Sinsay, koji nas je ovoga puta totalno oduševio artiklom koji će nam savršeno poslužiti za odlaganje sitnih stvarčica.

Radi se o košari koja nam dolazi u sedam neodoljivih uzoraka koji se s lakoćom prilagođavaju svakom prostoru, te ostavljaju dječji pečat u svakom kutku.

Mogu poslužiti i kao košare za rublje, za stare časopise ili posteljinu, te nisu sva izdanja rezervirana samo za naše najmlađe.

Pravo je vrijeme da si olakšate život i po cijeni od samo 39,00 kuna na LINKU nabavite spas na kojem ćete biti neizmjerno zahvalni.