FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay keramičke šalice od 25,90 kuna mame na kupnju!

Viktoria Mikulić 04. listopada 2021.

Jer prva jutarnja kava zaslužuje specijalnu šalicu...

Alarm, odgoda, alarm, odgoda, alarm…vrijeme za buđenje. Ah što su nam mrski ponedjeljci, odnosno dizanje u rane jutarnje sate.

Posebice ovih dana, kada su temperature preko dana ugodne, dok nam ujutro sve nekako izgleda maglovito, vjerojatno u skladu s našim raspoloženjem.

Ipak, jedna stvar rješava sve, daje nam elana za predstojeći tjedan i nadolazeće izazove. Kada znamo da nas ona očekuje, lakše otvaramo oči i ustajemo. Riječ je o nikad dovoljno cijenjenoj kavi kojoj dugujemo život.

Kofein ima tu moć da nas u trenu razbudi, osvoji, zapanji. Kava je definitivno još ukusnija ako je serviramo u šarmantne šalice, one koje stvaraju cozy atmosferu, one koje nam daju potrebnu energiju za sve što je pred nama, ali i ne uz koje bismo se najradije zaogrnuli u dekicu i samo uživali.

Kada smo u potrazi za slatkim šalicama koje su ujedno i pristupačnih cijena, ne dvoumimo se previše – zavirimo u Sinsay.

Keramičke šalice od 25,90 kuna su ljubav na kvadrat, a dolaze u tri nježne boje, sivoj, rozoj i zelenoj. Svaka je posebna na svoj način, posebice zbog prošaranog efekta.

Iz njih će svako ispijanje jutarnje kave biti još slađe, a buđenja lakša. Jedini problem je što se možda nećemo tako lako moći odvojiti od njih, no uvijek ih možemo ponijeti na posao i nastaviti svoj ritual uživanja.

Ako su i vama zapele za oko, potražite ih u Sinsayu. Preko web trgovine još nisu dostupne, no zasigurno će se moći kupiti u narednim tjednima.