FOTO by Sinsay

Moda

Sinsay haljine od 89,90 do 189,90 kuna u kojima ćemo sa stilom koračati kroz jesen

Krešimir Šustić 14. listopada 2020.

Povoljne cijene i atraktivan dizajn osvojili su nas na prvu

Nakon što smo sa suzom u oku odložili ljetne stvarčice duboko u ormar, kako bi se prilagodili trenutnom vremenu, lagano krećemo sa sortiranjem jesenskih komada i uvrštavamo ih u svakodnevne kombinacije.

Niske temperature naveliko su stigle na gradske ulice zbog čega je potrebno prilagoditi se slojevitom odijevanju, te obnoviti garderobu novitetima koji su pristigli u trgovine.

Tražite haljinu za svaki dan ili izlazak? Checkirajte 13 Terranova haljina nove kolekcije!

Dobra je vijest da su na policama zasjali novi modeli ženstvenih favorita, haljina, koje možemo kombinirati u raznim prilikama, neovisno o stilu kojem smo priklonjeni.

Znajući da su nosive u svako doba godine, bacili smo se u potragu za primjercima u kojima ćemo zaboraviti na ljeto i koračati kroz jesen sa samopouzdanjem i stilom.

Noviteti na web shopu brenda Sinsay, sve su ono što nam je potrebno za druženja u gradu, poslovne pothvate i večernje izlaske s najboljim frendicama.

Dolaze u raznim duljinama, materijalima i bojama, od kojih su najistaknutije zemljane nijanse, ali i svima dobro poznat traper, koji je aktualan u svakoj novoj sezoni.

Nosive su u kombinaciji s tenisicama, gležnjačama i čizmama, a odlične su za spoj s traper, bomber i kožnim jaknama za casual prigode, te balonerima, blazerima i kaputima kako bi postigli elegantniji look.

U nastavku donosimo galeriju s naših 10 favorita i nadamo se kako ćete pronaći barem jednu koja će zarobiti vaše modno srce.