Moda

Sinsay haljine i kombinezoni – 20 chic modela od 39,90 do 69,90 kuna!

Viktoria Šafranić 29. srpnja 2020.

Ako se još niste u potpunosti opremili za more, škicnite Sinsay komade na sniženju...

Ah, to divno opušteno ljeto, ponekad se pitamo zašto ne traje čitavu godinu. Naravno, nismo imuni na visoke vrućine i sparinu koju nam ovo godišnje doba gotovo svakodnevno servira, no toliko je tu odličnih karakteristika uz koje zaboravimo na ove sitne smetnje.

Odlazak na godišnji odmor, kupanje, sunčanje, bezbrižno izležavanje, čitanje knjiga, ispijanje koktela, dugi dani i još duže noći, tko ne bi volio sve ove čari ljeta?

Prije svega, glavno nam je da tijekom ta dva-tri tjedna izvan posla nema ni trunke stresa u našoj svakodnevici, već da smo u potpunosti odvojeni od svijeta. Naravno, puno je faktora koji utječu na naše raspoloženje i svjesni smo da ne možemo na sve utjecati, no na one određene itekako možemo.

Odjeća i obuća nešto su što nas ne bi trebalo opterećivati na visokim temperaturama, stoga trebamo unaprijed pripremiti sve što ćemo nositi prilikom ljetnog getawaya. Svaka trendseterica želi izgledati atraktivno kako za dnevni i večernji look, tako i tijekom odlaska na plažu.

Iako bi većina fashionistica prvo posegnula za novitetima koji krase izloge trgovina, ako vam kažemo da smo pronašli haljine i kombinezone koji su na nevjerojatnom sniženju, a izgledaju predivno, sigurni smo da će među vama biti kandidatkinja za ove stylish modele koji su lansirani u proteklim mjesecima.

Od prugica, točkica, broderie i cvjetnog uzorka, motiva mašne, puf rukava, mini i midi modela, uvjereni smo da su Sinsay haljine i kombinezoni od 39,90 do 69,90 kuna vrijedni pogleda: