FOTO by Sinsay

Dekor

Od 17,90 do 49,90 kuna! Gnomovi iz Sinsaya najslađa su blagdanska dekoracija!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2021.

Mitološka bića koja će ovog Adventa zaokupirati naše domove!

Gnomovi su mitološka bića koja dolaze iz fantastičnih romana. Riječ je o malenim stvorenjima koji žive na ili pod zemljom. Nalik su vrtnim patuljcima, stoga su i zamišljeni kao mali bradati čovječuljci u odjeći čarobnjaka.

Posljednjih se godina se gnomovi ne pojavljuju samo u romanima već i u našim domovima, osobito u blagdansko doba. Zauzeli su one najupečatljivije kutke našeg interijera kako bi ih svatko zamijetio. Svojom slatkoćom i pozitivnom energijom stvaraju ugodno ozračje i uz njih se osjećamo još sretnije.

Čak i kada nas netko naživcira ili jednostavno imamo loš dan, jedan pogled na njih dovoljan je da nam ozari lice. Volimo ih u svim izdanima, a najviše one u mekanom ruhu. Najčešće ih viđamo u sivoj i crvenoj boji, s prepoznatljivom bijelom bradom.

Ove godine ipak su nas posebno osvojila dva gnoma – u puderasto rozoj nijansi sa šljokičastom kapicom, te onaj u blještavo zlatnoj boji koji uspravno stoji na drvenoj podlozi.

One koji stoje uspravno možete postaviti na noćni ormarić, komodu ili prozor, a najmedeniji su primjerci koji u ruci drže srce.

Tu su i oni koji vise pa vam mogu ukrasiti ulazna vrata. Nekoliko modela pak sjedi u ležernom položaju i ponosno čeka da ih smjestite u svoj ambijent. Većina se prodaje samostalno, dok neke možete pronaći u kompletu.

Svi ovi gnomovi dio su Sinsay božićne kolekcije, a osim dizajna, očarala nas je i njihova cijena – od 17,90 kuna do 49,90 kuna.