FOTO by Instagram @lejla.filipovic

Poznati

Sin Lejle i Tarika Filipovića proslavio 20. rođendan!

Daria Lovrić 28. lipnja 2023.

„Uvijek sam tu za tebe kao najveća podrška, oslonac…ljubav bezgranična“ – emotivna poruka ponosne majke…

Lejla i Tarik Filipović jedan su od omiljenih domaćih poznatih parova, a sa svojim brojnim fanovima na Instagramu povremeno podijele neke trenutke iz privatnog života. Inače, Lejla je jedna od rijetkih dama na našoj showbiz sceni koja je nepogrešiva kada je u pitanju modno izdanje.

Ove su godine bivša missica i uvaženi glumac i voditelj proslavili 15. godišnjicu braka i imaju dvoje djece, sina Dinu i Armana. Dino je, inače, Lejlin sin iz prvog braka, no Tarik ga je prihvatio kao vlastitog, a Dino nosi i njegovo prezime.

Starijem sinu Dini na svojim Instagram profilima, Tarik i Lejla čestitali su 20. rođendan.

„Sretan 20-i rođendan sunce mamino. Budi zdrav, veseo i neka mi te samo sreća prati. Uvijek sam tu za tebe kao najveća podrška, oslonac…ljubav bezgranična.“ – napisala je ponosna majka ispod fotografije na kojoj pozira s Dinom.

Tarik Filipović se također pridružio čestitkama uz emotivne riječi – „Sretan 20-i mom velikom dečku… i neka svaka sljedeća bude sve ljepša, sadržajnija, zdravija… neka se želje ispunjavaju jedna za drugom… i ne brini, svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan…Voli te tata“.

Pridružujemo se čestitkama i Dini želimo najsretniji rođendan!