FOTO by Adidas

Moda

Simpsons & adidas Superstar u novom zaigranom “Squishee” modelu

admin 17. veljače 2021.

Vibrantne boje koje podnose samo oni koji su se barem jednom "nasquisheeali"

Nije rijetkost da modni divovi koriste animirane likove prilikom dizajniranja nekih svojih modela, no kada jedan proizvod dobije svoju posvetu onda je to vijest.

Upravo takvo nešto je postigao “Squishee” – zaleđeno piće koje nosi etiketu extra nezdravog.

Piće je postalo jedan od najprepoznatljivijih rekvizita tijekom cijele serije, a proslavila ga je epska epizoda u kojoj su Bart i Milhouse pronašli 20$ te se odlučili počastiti najjačom dozom Squisheea.

Veselo ledeno piće svoju je razigranost i boje prenijelo na novi adidas Superstar model koji će razumjeti samo oni koji su barem jednom probali Squishee. Vibrantne nijanse zelene, narančaste i pink u potpunosti hipnotiziraju i uzimaju pozornost na svakom koraku.

Gotovo prozirni gumeni potplat još je jedan od detalja koji bi trebao simbolizirati led koji je sastavni dio kompaktnosti svakog Squisheea.

Prepoznatljiva adidas kapica dolazi u standardnoj bijeloj boji i predstavlja jedini standardizirani dio ovog razigranog modela.

Na dnu vezica nalazi se jedna bočica ledenog pića, a na jeziku se nalazi logo Kwik-E-Mart – jedine poslovnice gdje je ova poslastica dostupna.

Ako do sada niste prepoznali sve motive legendarne serije, u unutrašnjosti se nalazi i Simpsons logo kako bi priča bila zaključena.

Iako još poznat nije točan datum kada će se pojaviti na tržištu, vjerujemo da ćemo ih vidjeti onog trenutka kada će sunce toliko zagrijati da ćemo poželjeti jedno ledeno osvježenje.