FOTO by H&M

Kids

Simpatični H&M plišanci postat će omiljene igračke naših mališana

Krešimir Šustić 17. rujna 2020.

Kada su naši najmlađi u pitanju, biramo samo najbolje...

Plišanci su klasik u svijetu igračaka čija je glavna uloga u svaki dom unijei radost i veselje. Njihova pojava ne usrećuje samo djecu, već i odrasle osobe koje podsjećaju na najljepše doba u životu, djetinjstvo.

U zadnje vrijeme sve češće izlaze moderni primjerci koji se baziraju na suvremenoj tehnologiji, te nas polagano pripremaju za ono što nam donosi budućnost.

No kako bi očuvali tradiciju i uvukli se djeci duboko pod kožu, H&M home među novitete je uvrstio simpatičnu kolekciju plišanih igračaka kojima neće moći odoljeti nijedno dijete.

U njoj možemo pronaći lukavu lisicu, bucmastog zeca i medvjedića, tajanstvenu kornjaču, ali i dobro znanog crtanog lika, Snoopya, koji izgleda totalno moderno sa žutom kapicom.

Osim što će im popuniti slobodno vrijeme, poslužit će i kao jedinstvene dekoracije koje će svakoj dječjoj sobi dati razigrani štih kakav i priliči.

Prijatelji mališana, nestrpljivo i vjerno će ih svakodnevno čekati, biti im utjeha kada je to potrebno, ali i uspomena kada odrastu jednoga dana i sjete se kako su uživali u životu.

Neovisno o tome igraju li se mališani čajanke na kojoj prisustvuju razni gosti iz životinjskog svijeta ili škole koja se bazira na izmišljenim predmetima, savršeno će se uklopiti u njihov svijet mašte.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s naših 10 favorita koje smo izdvojili, a cjelokupnu ponudu zanimljivih igračaka možete pronaći na LINKU.