FOTO by AliExpress

Ljubimci

Simpatična kapa uz koju će vaša mačka izgledati kao kralj džungle

admin 20. siječnja 2022.

Transformirajte svoju mačku u lava

Netko voli pse, netko voli mačke i svatko će naći svoj razlog zašto su jedni bolji ljubimci od drugih i obratno. Subjektivno gledajući, naša početna točka usporedbe je dolazak doma i doček koji nam priredi svaki od njih.

Onog trenutka kada otvoriš vrata pas se izbezumi i kreće nekontrolirano trčati i skakati kako bi vam pokazao koliko je sretan što vas vidi. Kada imate mačku te ju prilikom ulaska pogledate direktno u oči kao da vam nesvjesno kaže – “aha, vratila si se – whatever…”.

Bez obzira preferirate li mačke ili pse, jedno je sigurno – kada vam se stranac pojavi pred ulaznim vratima jasno je koja je životinja u stanju odglumiti policajca i otjerati neželjenog gosta. Svatko bi se uplašio kada bi iza vrata čuo ili vidio glasno lajanje ljute mase od preko pedeset kila.

S druge strane, bez obzira na ubojiti instinkt mačaka iz nekih drugih krajeva svijeta, ove domaće su bezopasne i ne mogu zaštititi vašu imovinu. Iako imaju gene predatora poput leoparda, tigra ili lava one su samo pet do deset kila vune koja ne predstavlja ugrozu.

No, proizvod koji smo pronašli mijenja stvar i vašu mačku transformira u kralja džungle, a riječ je o kapi koja vašoj mački daje izgled lava. Ova kapa obogatit će vašu mačku za dugu dlaku i grivu, a autentičnost lava potvrdit će i uši smještene na vrhu.

Dovoljno je samo da neželjena osoba ugleda vašeg ljubimca s kapom na glavi i “vjetar pod petama” je neizbježan.

Osim što vašu mačku transformira u lava, ova kapa odlična je i u ovo zimsko vrijeme u kojem će vašeg ljubimca zaštititi od neugodnih temperatura.

Ovaj accessories za vašu mačku pronašli smo unutar Amazona po cijeni od oko 4$.